Visa aktuālākā informācija par uzņemšanas noteikumiem Latvijas izglītības iestādēs pieejama vienā mājas lapā
Publicēts 10. jūnijā, 2011.
Lai vienuviet apkopotu visu informāciju par studiju iespējām un uzņemšanas noteikumiem Latvijas augstākās un vidējās speciālās izglītības iestādēs, izveidots interneta resurss Uzņemšana.lv (http://www.uznemsana.lv).

 

Nav noslēpums, ka studētgribētāji par stāšanos augstskolās vai koledžās domā neilgi pirms vidusskolas absolvēšanas. Nereti tiek izskatītas Latvijas lielākās augstskolas, izvērtēta konkrēto programmu maksa, iespējas un pasniedzēji, tomēr netiek gūts plašāks priekšstats par citu augstskolu piedāvātajām iespējām.

Interneta vietne ar šādu ērti atrodamu vispārēju informāciju par uzņemšanas noteikumiem potenciālajiem studentiem būs ļoti noderīga, jo tas ļaus ietaupīt laiku, ko zaudē, ja nepieciešams klīst pa daudzām augstskolu mājaslapām. Absolventiem nereti nav pieejama pietiekoši plaša informācija par daudzām augstskolām vai universitātēm, tādēļ viņu izvēle ne vienmēr ir pamatota. 

Informācija mājas lapā sakārtota pa mācību iestādēm, tādējādi padarot meklēšanu ērtāku un strukturētu.

Ikvienai izglītības iestādei tiek piedāvāta iespēja izvietot savu informāciju šajā vietnē, informējot par pieejamajām studiju programmām, uzņemšanas noteikumiem, uzņemšanas kārtību, laiku un studiju procesu, kā arī visu pārējo, kas topošajam studentam varētu interesēt. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: