Vietējiem uzņēmumiem iespēja reģistrēties atbalsta programmai “Biznesa uzrāviens” līdz pat gada beigām
Publicēts 22. novembrī, 2013.
Rūpējoties par vietējiem uzņēmējiem un veicinot pašmāju preču un produktu atpazīstamību, birojs “Latvijas produkts” pagarina iespēju ņemt dalību atbalsta programmā “Biznesa uzrāviens”, nemaksājot reģistrācijas maksu, līdz pat šī gada beigām.

“Šis ir laiks, kad iedzīvotājiem ir jāatgādina – nav tālu jāmeklē, lai iegādātos kvalitatīvas preces, vai saņemtu teicami vērtējamu pakalpojumu - viss labais ir pieejams tepat, mūsu plašumos, pie mūsu pašmāju ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem. Vietējiem uzņēmumiem, kas atbilst „Latvijas produkts” noteiktajiem kvalitātes kritērijiem, dodam iespēju saņemt atbalstu dažādās uzņēmējdarbības veicinošās aktivitātēs, nemaksājot reģistrācijas maksu, turklāt esam pagarinājuši reģistrāciju līdz pat gada beigām. Uzskatam, ka galvenais, kas veido šo valsti ir mūsu vēlme iesaistīties Latvijas pilnveidošanā un patriotiska gara veidošanā, tāpēc aicinām vietējos uzņēmumus nebūt kūtriem un informēt sabiedrību par kvalitatīvām precēm un pakalpojumiem,” uzskata “Latvijas Produkts” pārstāve Ieva Rozenberga.

Atbalsta programma vietējiem uzņēmumiem ietver plašu pakalpojumu klāstu, tostarp arī preču zīmju piešķiršanu produktiem, eksporta tirgu paplašināšanu un sadarbības partneru meklēšanu, biznesa apmācībām, reklāmas un publicitātes iespējas, pārdošanas veicināšanas aktivitātes, kā arī dažādas uzņēmējdarbības konsultācijas pie nozaru ekspertiem.
Par galvenajiem ieguvumiem no dalības programmā var dēvēt profesionālo atbalstu uzņēmumam būtiskās jomās – mārketings, reklāma, komunikācija, darbinieku izglītība, eksporta veicināšana u.c. – krietni samazinot izmaksas, kas būtu jāiegulda, šos pakalpojumus izvēloties individuāli. Tāpat paaugstinās uzņēmuma konkurētspēja kā vietējā tirgū, tā ārvalstīs, kā arī uzlabojas uzņēmuma produktivitāte, ko garantē izglītotu un zinošu darbinieku sniegums, kā arī uzņēmums kā darba devējs kļūst arvien pievilcīgāks darba meklētāju, savas nozares profesionāļu vidū.
Lai pieteiktos vietējo uzņēmumu atbalsta programmai un saņemtu bezmaksas reģistrācijas iespēju, interesenti tiek aicināti pieteikties līdz 2013. gada 31. decembrim „Biznesa uzrāviens” interneta vietnē vai neskaidrību gadījumā sazināties ar biroju “Latvijas Produkts” pa telefonu +371 26831571

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: