Vēl var pieteikties četriem semināriem un meistarklasēm uzņēmējdarbības veicināšanai
Publicēts 30. martā, 2012.
Kā informē biznesa izglītības centrs „Biznesa semināri”, noslēdzoties pirmajam semināram semināru un meistarklašu ciklā “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā”, gūtas ļoti daudz pozitīvas atsauksmes, atzīstot šo ciklu par noderīgu uzņēmējdarbības veicināšanai un zināšanu līmeņa paaugstināšanai. Nākošais seminārs 4.aprīlī – vēl var pieteikties.

Agrita Bite no uzņēmuma „Pūres Dārzkopības pētījumu centrs” atzīst, ka uzņēmumu attīstībai šādi semināri ir ļoti nepieciešami, lai varētu pilnveidoties un sekot līdzi nozares attīstībai, nepalaižot garām svarīgas tendences. “Biznesa izglītības centra “Biznesa semināri” organizētie semināri ir noderīgi, informācija pietiekoši plaša un izklāsts izsmeļošs,” norāda Agrita Bite.

Biznesa psihologa Jāņa Rozes vadītais semināru cikls “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā” dod iespēju apmeklēt vēl četrus seminārus un meistarklases, kurās tiks pārrunāti sekojoši jautājumi: Efektīvu sarunu vadīšanas māksla – kā sasniegt vajadzīgos rezultātus pārrunās; Psiholoģija reklāmā un mārketingā – ātrākais ceļš uz klientu prātiem; Nepārtrauktā pārdošana un tās elementu integrācija uzņēmuma darbībā, kā arī Inovācijas uzņēmuma mārketingā un pārdošanas sistēmā – kā sasniegt “saldākos augļus” jau rīt.

Atbalstot un rūpējoties par uzņēmumiem, semināru un meistarklašu ciklu līdzfinansē tādi uzņēmumu kā
“Nordic Finance”, kas radis iespēju atsevišķiem uzņēmumiem segt daļu izmaksu par dalību izglītojošos semināros un meistarklasēs, kā arī pateicoties LUAC atbalstam, dalība semināru ciklā nelielam uzņēmumu skaitam ir pieejama ar 80% atlaidi, tas nozīmē, ka par četriem semināriem un meistarklasēm ir jāmaksā tikai 79,50 Ls

„Pirmā semināra un meistarklases apmeklētāji bija ļoti atsaucīgi un aktīvi. Bija iespēja veidot labus dialogus, tādā veidā parādīt vairāku cilvēku skatījumu par vienu jautājumu visiem apmeklētājiem. Šādi semināri ir labs risinājums uzņēmējdarbības attīstībai, jo tiek apskatīti dažādi viedokļi, ir iespēja saņemt plašus materiālus, kā arī pēc semināra es labprāt uzklausu ieteikumus un jautājumus. Mūsu uzdevums ir palīdzēt attīstīt uzņēmējdarbību Latvijā un prieks, ka to varam darīt visi kopā,” atzīst Jānis Roze.

Vairāk par semināru ciklu iespējams uzzināt: http://www.ejuz.lv/biznesaseminars


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: