Veiksmīgai biznesa attīstībai tiek piedāvāts semināru un meistarklašu cikls; sākums jau 11. janvārī
Publicēts 3. janvārī, 2012.
Biznesa izglītības centrs “Biznesa semināri” izveidojis jaunu semināru un meistarklašu ciklu BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt, kas būs pieejami divus mēnešus – janvārī un februārī.

Semināru cikls sadalīts piecos semināros. Pirmais seminārs "Kreatīvā pārdošana - ceļš uz ilgtspējīgas organizācijas veiksmes stāstu” norisināsies jau 11. janvārī, 18. janvārī seminārs “Efektīvā kreatīvā līderība” + radošās līderības meistarklase, 25. janvārī seminārs “Psiholoģija mārketingā – kreatīvs ceļš uz klientu prātiem” + mārketinga meistarklase un konsultācijas. Savukārt, februāris iesāksies ar diviem semināriem - “Mērķtiecīgs un uz sasniegumiem orientēts personāls – mūsdienu motivācijas paņēmieni” + personāla motīvu noteikšanas, motivēšanas un motivācijas koriģēšanas meistarklase, kas norisināsies 1. februārī un kā pēdējais seminārs šajā ciklā - “Iebildumu apstrādes meistarība pārdošanā” + Iebildumu apstrādes meistarklase – 8. februārī.

„Šādi semināri ir lielisks veids kā papildināt zināšanas par pārdošanu, biznesa darbību un psiholoģiju. Pēc semināra apmeklēšanas ikdienas darbi sokas raitāk un komunikācija ar klientiem ir daudz vieglāka. Pasniedzējs semināra laikā gan teorētiski, gan praktiski paskaidroja dažādas situācijas no visiem skatupunktiem, kas ļauj daudz labāk izprast abas puses. Uzskatu, ka šis seminārs ir ļoti labs veids kā uzlabot biznesa darbību un piesaistīt vairāk klientu,” atzīst Mērniecības datu centra (MDC), valdes priekšsēdētājs Kaspars Kojalovičs.

Semināru un meistarklašu ciklu vadīs pazīstamais biznesa psihologs un uzņēmumu attīstības konsultants Jānis Roze, kas ir Dr.psych. zinātniskā grāda pretendents. Tāpat lektors guvis ilgu gadu pieredzi pedagoģijā, augstākās izglītības iestādē pasniedzot tādus kursus kā – Ilgtspējīga organizācijas stratēģija, Personāla novērtēšana un motivācija, Līderība, Komandas izveide un vadība, Organizācijas kultūra, Apmācība organizācijā, Kreativitātes un inovāciju veicināšana un ieviešana organizācijā. Strādājot par lektoru RPIVA un TURĪBA ar dažādām mērķauditorijām, tostarp, ārzemju studentiem, veicot pētījumus, adaptējot personāla novērtēšanas metodikas un izveidojot savas, ļāvusi Jānim Rozem redzēt situāciju organizācijā kopumā un dažādu faktoru mijiedarbībā (stratēģijas, motivācijas, organizācijas kultūras uc.).

“Uzņēmumiem ir svarīgi apzināties, ka attīstība liela mērā ir atkarīga no vēlmes un spējas sekot līdzi laikam, būt radošiem un inovatīviem, neiestrēgt novecojušās darba metodēs. Pasaule attīstās, sabiedrības pieprasījums mainās un ir jāspēj adekvāti reaģēt,” norāda Jānis Roze.

Uzņēmumiem ir iespēja apmeklēt katru semināru atsevišķi, maksājot 79.50 LVL vai pieteikties visam semināru ciklam un gūt pilnvērtīgas zināšanas, maksājot 238.50 LVL – divus seminārus apmeklējot bez maksas.

“Biznesa semināri”, uzsākot darbu pie kursu un semināru organizēšanas, lielāko uzmanību pievērš tam, lai sniegtu uzņēmējiem un organizāciju darbiniekiem jaunas un praktiski pielietojamas zināšanas, pieejas un iedvesmu jaunu, kreatīvu ideju realizācijai dažās organizācijas darbības jomās – vadībā, komandas izveidē, pārdošanā, stratēģijas formulēšanā, mārketingā.

Lai pieteiktos pirmajam semināram šajā ciklā, kas norisināsies 11.janvārī vai visam piecu semināru ciklam, rakstiet “Biznesa semināriem” – info@biznesaseminari.lv vai zvaniet 20355559.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: