Vecmāmiņas Ziemassvētku iepirkšanās padomi naudas ietaupīšanai
Publicēts 25. oktobrī, 2016.
Kurš gan nav pamanījis to, ka pāris mēnešus pirms Ziemassvētkiem veikalu plaukti teju lūzt no dažādām precēm Ziemassvētku tematikā, kas tiek pārdotas par pilnu cenu, bet uzreiz pēc svētkiem tās visas tiek pārdotas pat ar 50% atlaidi? Neskatoties uz to, ka mēs esam ieraduši pirkt Ziemassvētku dāvanas un citas svētkiem nepieciešamās lietas laicīgi, ir lietas, kuras ir ieteicams iegādāties pēc svētkiem, jo tad tās ir vislētākās.

Sāciet dāvanu iepirkšanu 26. decembrī

Skaidrs, ka pirkt un dāvināt Ziemassvētku dāvanas pēc svētkiem būtu muļķīgi, bet pirkt, piemēram, Ziemassvētku rotājumus, ar kuriem nākamgad rotāt mājokli un eglīti, gan būtu gudri. Lai gan gads nereti šķiet pārāk ilgs laiks, lai domātu par nākamajiem Ziemassvētkiem, kā zināms, tas paskrien nepamanīts, un nākamie Ziemassvētki jau ir klāt. Tā ir jūsu iespēja ietaupīt naudu un izvairīties no ātrajiem kredītiem jeb online sesxebi, kas pirmssvētku laikā nereti tiek izmantoti.

Pēcsvētku piedāvājumi internetā

Tāpat kā veikalos pēc svētkiem sākas Ziemassvētku preču izpārdošana par ievērojami zemākām cenām, arī interneta veikalos ir iespējams atrast ārkārtīgi izdevīgus piedāvājumus. Jāsaka, ka interneta veikalos tie pat nav jāmeklē – pateicoties interneta priekšrocībām, izdevīgākie piedāvājumi savus pircējus atrod paši, parādoties dažādu interneta reklāmu vai paziņojumu veidā. Kādēļ veikalus un interneta veikalus pieminām atsevišķi? Jo interneta veikalos viss vienmēr ir lētāks, tāpēc arī pēcsvētku laikā tieši tur ir atrodami lieliskākie piedāvājumi. Iepērkoties internetā uzreiz pēc svētkiem, jūs varat itin viegli un lēti nodrošināties nākamā gada Ziemassvētkiem, kas atbrīvos jūs ne vien no liekiem izdevumiem, bet arī no pirmssvētku iepirkšanās drudža, kas, šķiet, pirms Ziemassvētkiem pārņem ikvienu. Iepērkoties internetā, jums nav jādodas uz tirdzniecības centriem un cilvēku burzmā jāmēģina atrast tās “īstās un vienīgās” dāvanas – viss ir izdarāms mājās, kurās pavisam noteikti ir mierīgāka atmosfēra.

Sezonas izpārdošana

Labākais laiks, kad pirms ziemas sezonas apģērbus, apavus un aksesuārus, ir ziemas beigas, kad it visās tirdzniecības vietās, tostarp internetā sākas sezonas izpārdošana. Skaidrs, ka ziemas sezonas izpārdošana nesākas tad, kad ir aizgājusi meteoroloģiskā ziema – tā parasti sākas jau februāra beigās vai pat ātrāk, kā kura tirdzniecības vieta nolemj, tāpēc esiet vērīgi un sekojiet līdzi paziņojumiem par ziemas sezonas izpārdošanu. Tā kā ziemas sezonas apģērbi un apavi ir nesalīdzināmi dārgāki par, piemēram, vasaras sezonas apģērbiem un apaviem, tad ziemas sezonas izpārdošana ir īstais laiks, lai iepirktu nepieciešamās lietas. Tā kā šajā izpārdošanā iegādātās lietas varēsit izmantot vien nākamā gada ziemā, padomājiet, vai tās jums derēs arī pēc gada. It īpaši šis ieteikums attiecas uz mazu bērnu vecākiem – tā kā bērni aug ļoti ātri, drēbes, kas iegādātas šajā gadā, nākamajā gadā tiem, visticamāk, vairs nederēs. Domājot par nākotni, bērniem pērciet vienu vai pat divus izmērus lielāku apģērbu, lai neradītu sev finansiālus zaudējumus.

Ziemassvētki vasarā

Ziemassvētku produkcijas piedāvāšana vasaras mēnešos mums parasti nešķiet nekas cits kā pārdevēju mēģinājumi iztukšot savas noliktavas, lai atbrīvotu vietu aktuālajai produkcijai. Tas tā patiešām arī ir, tomēr šajā situācijā kā pārdevējs, tā arī klients ir ieguvēji, jo vasaras sezonā Ziemassvētku produkcija tiek pārdota par ārkārtīgi zemām cenām, lai tikai ātrāk no tās atbrīvotos. Noteikti izmantojiet šādus piedāvājumus, jo, ja tā padomā, vasaru un ziemu šķir vien pāris mēneši, kas ir īstais laiks, lai kārtīgi sagatavotos ilgi gaidītajiem Ziemassvētkiem. Lai gan vasarā, kad pat ēnā gaisa temperatūra nereti sasniedz 30 grādus, pēdējais, par ko mēs vēlamies domāt, ir Ziemassvētki, būtu muļķīgi laist garām šos izdevīgos piedāvājumus, kad mums tiek dota lieliska iespēja ietaupīt kaudzi naudas un iztikt bez bezprocentu kredītiem jeb swrafi sesxebi uprocento.


Komentāri (2)
LV: Mēs parasti skatamies te, jo emocijas vienmēr ir svarīgākas, kā matriālās lietas - http://ej.uz/labadavana jeb http://labadavana.lv
28/10/2016 15:51
gatis: Nav ko meklēt kredītus, jāmeklē labs darbs un viss būs labi.
08/02/2017 11:28
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: