Vasaras sezonā aicina izmantot dabas veltes
Publicēts 17. aprīlī, 2013.
Beidzot aiz loga var manīt ilgi gaidīto pavasari un tālu vairs nav arī gada siltākais laiks – vasara. Laikā, kad dabā ir pieejama visplašākā svaigu augļu un dārzeņu pārbagātība, ir lieliska iespēja palutināt arī savu ķermeni – kosmētiku no vasarā pieejamām dabas veltēm varam gatavot gan mēs paši, gan arī izvēlēties kādu no dabīgās kosmētikas ražotāja piedāvātajām lietām.

Cilvēkiem un videi draudzīgās kosmētikas ražotājs “Gusto”, tuvojoties vasarai, piedāvā vairākas ķermeņa eļļas, kas uzlabos ādas izskatu, padarot to mīkstu un zīdainu. Šai vasarai pieejama apelsīnu ķermeņa eļļa, kas palielina ādas aizsargspējas un uzlabo tās izskatu, tostarp samazinot celulītu, greipfrūtu eļļa, kas padara ādu maigu, tvirtu un smaržīgu, piparmētru eļļa, kas mazina ādas raupjumu un lobīšanos, kā arī kokosriekstu – smilšērkšķu eļļa, kas palīdzēs iegūt skaistu iedegumu.

“Tuvojoties vasarai, ikviens grib uzlabot savu ārējo izskatu – cenšamies nomest pāris liekos kilogramus, kas ziemā uzkrājušies, tāpat arī mēģinām uzlabot gan matu, gan ādas izskatu, un kā gan to labāk izdarīt, ja ne izmantojot tās veltes, ko mums sniedz daba. Tādējādi varam būt droši, ka netiek nodarīts kaitējums ne mūsu veselībai, ne izskatam, un vasaru varam gaidīt droši,” stāsta “Gusto” pārstāve Līga Elmane.

“Gusto” ir saņēmis arī preču zīmi “Latvijas produkts”, tādējādi apliecinot, ka šī kosmētikas ražotāja produkcijas lielākā pievienotā vērtība – vismaz 51% no kopējās vērtības – produktam vai pakalpojumam tiek radīta Latvijas teritorijā,  produkta ražošanas vai pakalpojuma nodrošināšanā tiek nodarbināti Latvijas iedzīvotāji, produkts tiek piedāvāts tirdzniecībai Latvijas teritorijā un citi kritēriji.

“Gusto” ir neliels ģimenes uzņēmums, kas saviem klientiem un sadarbības partneriem piedāvā augstas kvalitātes dabisku kosmētiku. Viss ražošanas cikls ir roku darbs, kurā tiek ieguldīta gan patiesa mīlestība, gan cieņa pret klientiem. Ražošanā tiek izmantotas tikai godīgas tirdzniecības ceļā iegūtas dabiskas izcelsmes izejvielas: augstvērtīgas augu eļļas, sviesti, ziedūdeņi, ēteriskās eļļas un dabiskas izcelsmes aktīvās vielas.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: