Vasaras populārākais ēdiens joprojām ir šašliks
Publicēts 12. jūlijā, 2016.
Kā mēs zinām, grilēšana ir neatņemama vasaras baudīšanas un svinēšanas tradīcija, un populārākais produkts ko durt uz iesmiem un turēt virs ugunskura, joprojām ir šašliks. Lai arī Līgo svētki jau ir aiz muguras, šašliks aizvien kā iecienīts cienasts tiek celts galdā ikvienā dārza ballītē un svētkos. Lai arī īsteni šī garduma cienītāji nereti paši steidz marinēt gaļu, ne vienmēr tam atrodas laiks un tad rodas jautājums, kurš no lielveikalos pieejamiem šašlikiem ir vislabākais? Ikvienam, kurš vēlas nobaudīt aromātisku un sulīgu šašliku, ieteicams izvēlēties "Kurzemes Gaļsaimnieks" piedāvātos produktus, kas tiek ražoti no augstvērtīgas cūkgaļas, pievienojot izmeklētas garšvielas, lai padarītu produktus vēl kvalitatīvākus un gardākus.

Kā norāda “Kurzemes Gaļsaimnieks” valdes locekle Kitija Rosvalde – Bērziņa , šašliks aizvien ir ļoti populārs un iecienīts vasaras ēdiens. Šis gaļas produkts iecienīts ģimeņu un bērnu vidū, pateicoties to dažādiem veidiem un marinādēm, ikviens var izvēlēties sev piemērotāko šašliku un nobaudīt to gan ar dārzeņiem, gan salātiem vai citām sev vēlamām piedevām.

“Nenoliedzami, šašliks ir vasaras ēdienu karalis. Tas būs lielisks papildinājums ne tikai ballītēs, mazākos un lielākos svētkos, bet arī ikdienā. Grilēšana ir jauks veids, kā pavadīt laiku kopā ar draugiem un ģimeni svaigā gaisā. Šašliks ir īpašs ar to, ka tā gaļa ir izturēta marināde, kas var piešķirt produktam dažādu garšu," uzsver Rovalde - Bērziņa.

“Kurzemes Gaļsaimnieks” produkcija ir kvalitatīva, veselīga un garšīga. Īstas gaļas cienītājiem ražotājs piedāvā izvēlēties vairāku veidu šašlikus "Jūsu grilam", tai skaitā, Tradicionālo šašliku, Šašliku īstiem gardēžiem, Šašliku garšaugu marinādē un arī Marinētus vistas šķiņķīšus. Atkarībā no vēlmēm, iespējams izvēlēties gaļa ar maigāku vai spēcīgāku aromātu, pikantāku vai saldenāku piegaršu. Produkcija nesatur garšas pastiprinātāju E621 (mononātrija glutamātu), kas ļauj baudīt gaļas izstrādājumus un rūpēties par veselību vienlaikus.

Pašlaik “Kurzemes gaļsaimnieks” piedalās zīmola “Latvijas produkts” rīkotajā kampaņā, kas veidota ar mērķi izcelt un popularizēt vietējās preces, to kvalitāti un pieejamību. “Latvijas produkts” aicina cilvēkus novērtēt “Kurzemes gaļsaimnieka” produktu līniju un cilvēkus iegādāties Latvijā ražoto, gardo produkciju, novērtējot tās labās īpašības un kvalitāti.

Plašāk par “Kurzemes gaļsaimnieks” produktiem skaties: http://www.kgs.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: