Uzņēmumus aicina pieteikties biroja “Latvijas produkts” pavasara mārketinga kampaņai
Publicēts 21. februārī, 2013.
Birojs "Latvijas Produkts" ir uzsācis gatavošanos preču zīmes pavasara mārketinga komunikācijas un reklāmas kampaņai, un aicina vietējos uzņēmumus iesaistīties vairāk kā 1,5 mēnesi (no 18. marta līdz 4. maijam) apjomīgās mārketinga aktivitātēs, kas veidotas ar mērķi izcelt un popularizēt vietējās preces un pakalpojumus, to kvalitāti un pieejamību.

“Lai arī aiz loga vēl ir redzams sniegs, tomēr gaisā jau jūtama pavasara tuvošanās. Laikā, kad apkārt virmo pozitīvas sajūtas, un gaišie rīti ļauj dienu iesākt ar labu noskaņojumu, birojs “Latvijas produkts” ir uzsācis gatavošanos preču zīmes pavasara mārketinga komunikācijas un reklāmas kampaņai, aicinot pievērst lielāku uzmanību precēm un pakalpojumiem, kas tiek gatavoti un ražoti tepat Latvijā,” stāsta biroja “Latvijas produkts” pārstāve Ieva Rozenberga.

Mārketinga kampaņas ietvaros plānots realizēt dažādas reklāmas, mārketinga un sabiedrisko attiecību, komunikācijas veicināšanas aktivitātes ar mērķi piesaistīt sabiedrības, mediju, kā arī noteiktu mērķa grupu, piemēram, politiķu, uzmanību Latvijas produktiem, vietējiem ražotājiem, to produkcijas kvalitātei. Kampaņas laikā uzņēmumiem, kas piedalās akcijā, iespējams līdzdarboties katrā no sekojošajām aktivitātēm, par sevi pastāstot, dodot savu produktu dāvanai vai degustācijai, sniedzot finansiālu atbalstu un sevi reklamējot. Kampaņas norises laikā aktivitātes iespējams tiks paplašinātas un papildinātas. Tas atkarīgs no uzņēmumu pašu intereses iesaistīties, kā arī sākotnējo aktivitāšu rezultātiem un mērķa grupu ieinteresētības.

Kampaņas ietvaros plānots nodrošināt pastiprinātu publicitāti un reklāmas medijos, kā arī organizēt pasākumus, akcijas, kuru laikā sabiedrība tiktu iepazīstināta ar Latvijas produktu klāstu. Aktivitātes iespējams variēt pēc dalības uzņēmumu vēlmēm un iespējām.

Uzņēmumi, kas vēlas paplašināt sava produkta mārketinga aktivitātes un iesaistīties kampaņā, aicināti sūtīt pieteikumu brīvā formā birojam "Latvijas Produkts" uz e-pastu:info@latvijasprodukts.lv līdz š.g. 28.februārim.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: