Uzņēmumiem iespēja saņemt LUAC līdzfinansētu biznesa un nodokļu semināru abonementu 10 un 25 semināru apmeklējumiem
Publicēts 11. oktobrī, 2013.
Veicinot biznesa vides attīstību un izaugsmi, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) radis iespēju līdzfinansēt biznesa un nodokļu semināru abonementu, ar kuru būs iespēja apmeklēt 10 un 25 seminārus par ievērojami zemākām izmaksām, tādējādi ne tikai ietaupot uzņēmuma līdzekļus, bet, galvenokārt, paaugstinot savu un kompānijas konkurētspēju.

Semināra abonements pieejams uz gadu un tas attiecas uz "Biznesa Akadēmijas", "Biznesa semināru", '"Praktiskās Mārketinga Akadēmijas", "Nodokļu likumdošanas izglītības centra", "Neilandes nodokļu semināru", "Biznesa Panākumu akadēmijas", "Rīgas Psiholoģijas skolas" un "Jauno komersantu skolas" apmācību piedāvājumu, kuru var apskatīt izglītības portālā Seminari.lv

Uzņēmums var iegādāties biznesa un nodokļu semināru abonementu, kas ļauj tam gada laikā apmeklēt 10 vai 25 pēc viņa paša ieskatiem atlasītus, viņam interesējošus seminārus. Turklāt vienu semināru var apmeklēt arī vairāki uzņēmuma darbinieki.

Personāla apmācība ir viens no uzņēmuma attīstību veicinošiem aspektiem, taču to protams nepieciešams veikt mērķtiecīgi un plānveidīgi. Ir skaidri jāapzinās savi šī brīža cilvēkresursi, lai noteiktu tās jomas, kurās noderētu papildu izglītība un kompetences. Esošo darbinieku apmācība viennozīmīgi izmaksā mazāk, nekā jaunu piesaiste un iekļaušana darba vidē, tādēļ LUAC piedāvā šo iespēju uzņēmumiem, kas vēlas ilgtermiņa izaugsmi.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: