Uzņēmumi atzinīgi novērtē LUAC un Nordic Finance sniegto iespēju apmeklēt seminārus
Publicēts 13. martā, 2012.
Kā liecina biznesa izglītības centra “Biznesa semināri” rīkoto semināru apmeklētāji, interesenti atzinīgi novērtē Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra (LUAC) un „Nordic Finance” sniegto līdzfinansējumu, jo tas dod iespēju būtiski ietaupīt un apgūt ikdienā nepieciešamo informāciju.

Šobrīd „Biznesa semināri” rīkotos seminārus mārketinga, reklāmas un pārdošanas veicināšanai daļēji līdzfinansē ne tikai finanšu uzņēmums “Nordic Finance”, kas radis iespēju atsevišķiem uzņēmumiem segt daļu izmaksu par dalību izglītojošos semināros un meistarklasēs, bet arī pateicoties LUAC atbalstam, dalība semināru ciklā līdz pat 25 uzņēmumiem ir pieejama ar 80% atlaidi.

Izvērtējot uzņēmumu aktivitāti un lielo pieteikumu skaitu, gan LUAC, gan „Nordic Finance” pēc iespējas izvērtēs turpmākās līdzfinansēšanas iespējas, lai lielākam uzņēmumu skaitam būtu iespējams apmeklēt biznesa psihologa Jāņa Rozes vadīto semināru “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā”, kas ietver piecus seminārus un meistarklases, kurās tiks pārrunāti sekojoši jautājumi: Rezultatīvā pārdošana – kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk; Efektīvu sarunu vadīšanas māksla - kā sasniegt vajadzīgos rezultātus pārrunās; Psiholoģija reklāmā un mārketingā – ātrākais ceļš uz klientu prātiem; Nepārtrauktā pārdošana un tās elementu integrācija uzņēmuma darbībā, kā arī Inovācijas uzņēmuma mārketingā un pārdošanas sistēmā - kā sasniegt "saldākos augļus" jau rīt.

„Esam pārsteigti, ka vēl šodien ir tādas organizācijas, kas atbalsta uzņēmējus un investē naudu mūsu izaugsmē un attīstībā. Šāda veida semināri ir ļoti būtiski, jo pēcāk tas uzlabo ne tikai uzņēmuma izaugsmi, bet arī sekmē valsts attīstību,” atzīst Natālija Vanaga, skaistumkopšanas salonu tīkls „Frēzija”.

“Stabili un uz attīstību vērsti uzņēmumi ir Latvijas nākotne. Arī mūsu uzņēmuma darbība tiek balstīta uz kompāniju nākotnes potenciāla izvērtēšanu, lai izlemtu vai varam iesaistīties projektu kreditēšanā, tādēļ vēlamies dot ieguldījumu uzņēmējdarbības vides stiprināšanā kopumā. Šis semināru un meistarklašu cikls ir atzīstams par optimālu, lai dotu noderīgas un tūlītēji izmantojamas prasmes un zināšanas,” “Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Vairāk par semināru ciklu iespējams uzzināt: http://www.ejuz.lv/biznesaseminars un http://youtu.be/OKRP1e-TaD4

Semināri un meistarklases notiek katru trešdienu no 21. marta līdz 18. aprīlim Rīgas centrā, viesnīcas TIA konferenču zālē, Kr. Valdemāra 63. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: