Uzņēmumi aktīvi piesakās sporta spēlēm “Ziemas Sporta čempions”
Publicēts 7. janvārī, 2013.
Lai arī gaisa temperatūra šobrīd ir paaugstinājusies, meteoroloģiskās prognozes liecina – ziemai raksturīgāki laikapstākļi Latvijā atkal gaidāmi janvāra vidū. Gatavojoties sniegotai ziemai un gaidot iespēju nodoties dažādām aktivitātēm, uzņēmumi turpina aktīvi pieteikties “Sporta un aktīvās atpūtas centra” rīkotajām ziemas sporta spēlēm “Ziemas Sporta čempions”, kas norisināsies katru nedēļas nogali “Reiņa trasē”, sākot jau no 12. janvāra.

“Uzņēmumu kolektīvi savai atpūtai aizvien vairāk izvēlas tieši sportiskās aktivitātes brīvā darbā, jo tas ir lielisks veids, kā saliedēt kolektīvu un lieliski pavadīt dienu kopā. Sporta spēlēm piesakās ļoti dažādi uzņēmumi, jo “Ziemas sporta čempions” ir paredzēts ikvienam kolektīvam, kurš vēlas parādīt sevi kā atraktīvu un darboties gribošu. Vēlamies, lai šīs sportiskās nedēļas nogales ir aktīvas un, galvenokārt, draudzīgas. Visi interesenti, kas vēl nav paguvuši pieteikties, tiek aicināti laicīgi rezervēt sev vēlamo datumu sporta spēlēm “Ziemas Sporta čempions”, kas norisināsies no 12. janvāra līdz martam “Reiņa trasē”, atzīst “Sporta un aktīvās atpūtas centra” pārstāvis Kaspars Bērzkalns.

Visiem sporta spēļu dalībniekiem tiks piedāvāta interesanta aktivitāšu programma, kurā svarīga būs ne tikai izveicība un atjautība, bet arī komandas gars. Katru nedēļas nogali tiks noteikta viena komanda, kas kvalificēsies lielajam “Ziemas Sporta čempions” finālam, kurā būs iespēja pierādīt savu kolektīvu kā visaktīvāko un visatjautīgāko, kā arī lieliski pavadīt laiku.

“Pirmkārt, mūsu ieinteresēja “Ziemas Sporta čempions” ar to, ka tas ir organizēts ziemā, jo, kad runa ir par sporta spēlēm, parasti tas asociējas ar vasaru. Sakarā ar to, ka tuvakajā laikā mūsu kolektīvs palielināsies divas reizes, gribējām piedalīties kādā aktīvajā pasākumā, lai visi uzņēmuma darbinieki sadraudzētos un kopīgi labi pavadītu laiku. Mūsuprāt, pasākums noteikti būs aizraujošs!”, norāda apdrošināšanas brokera "Balto Link" pārstāve Irina Čapļinska.

„Reiņa trase” ir viens no populārākajiem un senākajiem slēpošanas centriem Latvijā un tagad arī viens no aktīvās atpūtas sniedzējiem vasarā. Tikai nepilnas stundas braucienā no Rīgas ziemas prieku baudītājus sagaida pozitīvu emociju lādiņš! Reiņa trase ir parūpējusies, lai ikviens atpūtnieks varētu aizmirst ikdienas rutīnu un ļauties atpūtai svaigā gaisā, izvēloties kādu no aktīvās atpūtas piedāvājumiem.

Uzņēmumu kolektīvi, kas vēlas pieteikt savu dalību sporta spēlēs “Ziemas Sporta čempions” Reiņa trasē, aicināti sazināties ar “Sporta un aktīvās atpūtas centru" pa telefonu +371 27124981, vai arī sūtīt savu pieteikuma anketu uz e-pastu: cempions@e-pasts.lv. Pieteikuma anketu skatīt šeit: http://ejuz.lv/cempions

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: