Uzņēmēji novērtē iespēju apgūt mārketinga, pārdošanas un psiholoģijas svarīgākos aspektus, būtiski ietaupot līdzekļus
Publicēts 21. martā, 2012.
Kā liecina lielais pieteikumu skaits uz 28.marta “Biznesa semināri” rīkoto semināru un meistarklašu ciklu “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā”, uzņēmēji atzinīgi novērtē iespēju apgūt mārketinga, pārdošanas un psiholoģijas svarīgākos aspektus, būtiski ietaupot līdzekļus un uzlabojot konkurētspēju.

Nākot pretim uzņēmumiem, semināru ciklu daļēji līdzfinansē ne tikai finanšu uzņēmums “Nordic Finance”, kas radis iespēju atsevišķiem uzņēmumiem segt daļu izmaksu par dalību izglītojošos semināros un meistarklasēs, bet arī pateicoties LUAC atbalstam, dalība semināru ciklā nelielam uzņēmumu skaitam ir pieejama ar 80% atlaidi.

Biznesa psihologa Jāņa Rozes vadītais seminārs “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā” ietver piecus seminārus un meistarklases, kurās tiks pārrunāti sekojoši jautājumi: Rezultatīvā pārdošana – kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk; Efektīvu sarunu vadīšanas māksla – kā sasniegt vajadzīgos rezultātus pārrunās; Psiholoģija reklāmā un mārketingā – ātrākais ceļš uz klientu prātiem; Nepārtrauktā pārdošana un tās elementu integrācija uzņēmuma darbībā, kā arī Inovācijas uzņēmuma mārketingā un pārdošanas sistēmā – kā sasniegt “saldākos augļus” jau rīt.

Katrs seminārs tiek papildināts ar meistarklasi, kurā apmeklētājiem būs iespēja praktiski pielietot iegūtās zināšanas, kā arī pārliecināties par savām prasmēm un dažādu pieeju izmantošanu problēmsituāciju risināšanā. “Viens no iepriekšējā semināru cikla apmeklētāju ieteikumiem bija lielāku uzmanību vērst uz praktiskiem uzdevumiem, vēl vairāk sasaistot teoriju ar praksi. Esam daudz strādājuši, lai semināru ciklu padarītu uzņēmējiem un speciālistiem lietderīgāku un ikdienas darbā izmantojamu,” skaidro lektors Jānis Roze.

Pie semināru cikla izstrādes un pilnveides tikuši piesaistīti dažādu nozaru, t.sk. mārketinga, komunikācijas, psiholoģijas, pārdošanas, sabiedrisko attiecību, uzņēmējdarbības u.c. eksperti, lai nodrošinātu optimālu un uzņēmumu darbiniekiem lietderīgu programmu. Tāpat vērā ņemti iepriekšējo semināru ciklu apmeklētāju atsauksmes, kas norāda uz stiprajām pusēm, kā arī vēlamajiem papildinājumiem.

Vairāk par semināru ciklu iespējams uzzināt: http://www.ejuz.lv/biznesaseminars un http://youtu.be/OKRP1e-TaD4

Semināri un meistarklases notiek katru trešdienu no 28. marta līdz 25. aprīlim Rīgas centrā, viesnīcas TIA konferenču zālē, Kr. Valdemāra 63. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm un atbalsta iespējām, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: