Uzņēmēji izvēlas paplašināt zināšanas mārketinga, personāla un inovāciju vadības, kā arī pārdošanas jomā
Publicēts 3. maijā, 2012.
Vienas no pieprasītākajām jomās, kurās dažādu uzņēmumu darbinieki izvēlas papildināt savas zināšanas, ir mārketinga, personāla un inovāciju vadība, kā arī pārdošana. Par to liecina arvien pieaugošais pieprasījums pēc biznesa izglītības centra “Biznesa semināri” organizētās intensīvās apmācību programmas „BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt”.

Lielu nozaru speciālistu interesi izpelnījušies semināri, kas organizēti, orientējoties uz dažādu uzņēmumu speciālistu apmācību, nodrošinot izaugsmi visā vadības līmenī. Jaunās pieejas apmācību programma sastāv no pieciem semināriem un meistarklasēm, kas katra orientēta uz konkrētas jomas darbiniekiem – pārdošanas speciālistiem, personāla vadītājiem, mārketinga un reklāmas speciālistiem, kā arī uzņēmuma vadītājiem.

Kā norāda apmācību programmas pasniedzējs Jānis Roze, pārsvarā cilvēki, kas izvēlas apmeklēt seminārus un paaugstināt savas zināšanas konkrētajās jomās, ir praktizējoši nozaru speciālisti, kuri strādā uzņēmumos, kas vērsti un attīstību. “Semināru dalībnieki augsti novērtē jaunās, aktuālās zināšanas, nāk ar konkrētiem jautājumiem un vēlmi pilnveidot savas zināšanas konkrētās jomās, iegūt prasmes, ko pēc tam varētu uzreiz pielietot ikdienas darbā. Cilvēki novērtē inovāciju nozīmi un apzinās – lai sasniegtu jaunas virsotnes, jāaug arī katram individuāli,” atzīmē Jānis Roze.

Apmācību programmas mērķis ir nodrošināt uzņēmumam pietiekoši plašu un noderīgu semināru kopumu, kura laikā jaunas, inovatīvas un ikdienas darba izmantojamas zināšanas ir iespējams iegūt pieciem darbiniekiem, kas uzņēmumā atbild par personālas atlases un vadības, mārketinga un pārdošanas jautājumiem. Lai arī seminārus aicināti apmeklēt konkrētās jomās strādājošie, visas apmācības būs noderīgas arī uzņēmumu vadītājiem, kuriem jābūt kursā par inovācijām visās jomās.

Intensīvās apmācības programma aizsākas 16. maijā ar semināru un atbilstošu meistarklasi pārdevējiem – "Rezultatīvā pārdošana - kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk”. Katru nākamo nedēļu seko jauns seminārs citas specialitātes dziļākai izpētei.

Seminārus vada pieredzējušais uzņēmumu vadības konsultants, biznesa psihologs Jānis Roze.

Semināri notiek katru trešdienu no 16. maija līdz 13. jūnijam. Lai pieteiktos dalībai apmācību programmā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: