Uzņēmējdarbības veicināšanai 25.aprīlī norisināsies īpašs seminārs – meistarklase „Inovācijas uzņēmuma mārketinga un pārdošanas sistēmā - kā sasniegt "saldākos augļus" jau rīt!”
Publicēts 23. aprīlī, 2012.
Lai attīstītu un veicinātu uzņēmējdarbības attīstību, Biznesa izglītības centrs “Biznesa semināri” 25. aprīlī rīkos īpašu semināru un meistarklasi „Inovācijas uzņēmuma mārketinga un pārdošanas sistēmā - kā sasniegt "saldākos augļus" jau rīt!”, vēl var pieteikt dalību.

Uzņēmējdarbība ir katra iedzīvotāja un valsts pamats, lai tā turpinātu attīstīties, tādējādi, uzlabojot sabiedrības dzīves apstākļus, 25.aprīļa seminārs tiek finansiāli atbalstīts ne tikai no finanšu uzņēmuma “Nordic Finance” puses, kas radis iespēju atsevišķiem uzņēmumiem segt daļu izmaksu par dalību izglītojošos semināros un meistarklasēs, bet arī pateicoties LUAC atbalstam, dalība semināru ciklā nelielam uzņēmumu skaitam ir pieejama ar vairāk kā 80% atlaidi, tādējādi summa par šo semināru sasniedz tikai 59.62 Ls + PVN

Semināra un meistarklases laikā apmeklētāji tiks iepazīstināti ar tādām tēmām kā inovāciju izveide atbilstoši klienta vajadzībām - iedziļināšanās klienta ikdienā, iejušanās viņa ādā, izpratnes veidošana par potenciālā klienta patiesajam vajadzībām, ikdienas nepieciešamībām un atbilde uz tām, tirgus izpēte – regulāra situācijas apzināšana, precizēšana, kvalitatīva tirgus izpēte – izpēte, kas vērsta padziļinātā kāda jautājuma vai subjekta izpētē, pievēršot lielu uzmanību detaļām un atbilžu, risinājumu došana uz klientu vajadzībām un vēlmēm. Tāpat tiks skatīta situāciju modulācija inovatīvu risinājumu meklēšanā - “ja..., tad....” sakarību ķēžu izstrāde, ģenerējot dažādus darbības scenārijus, iespējamo seku apzināšana atšķirīgu darbību rezultātā un situāciju izvērtēšana un vēlamāko rezultātu, līdz ar to arī darbības stratēģijas izvēle, kā arī inovāciju ieviešana, sistēmas izveide - inovāciju ieviešanas plāna izstrāde, inovāciju vadītājs – īpaši piesaistīts cilvēks vai kāds no iekšienes, kolektīva iesaistīšana inovāciju ieviešanā un realizācijā, motivācijas nodrošināšana, pārmaiņu izvērtēšana, diskusija.

Semināru vada pazīstamais biznesa psihologs Jānis Roze, piesaistot dažādu nozaru, t.sk. mārketinga, komunikācijas, psiholoģijas, pārdošanas, sabiedrisko attiecību, uzņēmējdarbības u.c. ekspertus, lai nodrošinātu optimālu un uzņēmumu darbiniekiem lietderīgu programmu. Tāpat vērā ņemti iepriekšējo semināru ciklu apmeklētāju atsauksmes, kas norāda uz stiprajām pusēm, kā arī vēlamajiem papildinājumiem.

Seminārs un meistarklase „Inovācijas uzņēmuma mārketinga un pārdošanas sistēmā - kā sasniegt "saldākos augļus" jau rīt!” norisināsies trešdien, 25.aprīlī Rīgas centrā, viesnīcas TIA konferenču zālē, Kr. Valdemāra 63.

Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm un atbalsta iespējām, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: