Turpina pieaugt portālu grupas Nozare.info popularitāte
Publicēts 27. septembrī, 2011.
Pēdējā gada laikā portālu grupas Nozare.info (www.nozare.info) apmeklētāju skaits arvien palielinājies, kas skaidrojams ar specializētas informācijas izvietošanu un par konkrētajām tēmām ieinteresēto interneta lietotāju piesaisti.

 

Nozare.info apvieno 18 dažādu nozaru portālus, kas specializējas nozares ziņu un informācijas atspoguļošana, tādējādi nodrošinot apmeklētājiem tieši to informāciju, kas viņiem interesē. Portāli veidoti tā, lai tajos publicēta informācija maksimāli plaši būtu atrodama meklēšanas serveros, piemēram, Google.lv. Tas dod iespēju cilvēkiem, kas meklē sev nepieciešamo, to veiksmīgi atrast tieši Nozare.info saturā.

“Kā rāda arvien pieaugošais lietotāju skaits, nozaru speciālisti, studenti un citi interesenti novērtē Nozare.info piedāvātās ziņas, atrodot sev nepieciešamo. Kā rāda statistika, liels apmeklētāju pieplūdums ir arī no Google.lv – interneta lietotāji, kas meklē konkrētu informāciju,” norāda Nozare.info pārstāve Santa Zariņa.

Nozare.info apmeklējums pašreiz sastāda jau 100,000 lietotājus gadā, kas ir par 210% vairāk kā gadu iepriekš. Apmeklētākie šobrīd ir tādi nozaru portāli kā Autotirgus.info, Izglitiba.info,  Veselibai.info u.c.

Arī saistīto lietotāju skaits sociālajos tīklos Twiiter, Facebook un Draugiem.lv portālu grupai Nozare.info ir audzis, jo tā ir iespēja par aktuālāko nozarē uzzināt ātri un nepastarpināti. Twitter.com sekotāju skaits @nozare ir nepilni 2000, savukārt kopā ar visiem pārējiem nozaru portālu nosaukumiem -  virs 8000.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: