Tiks rīkots īpašs seminārs par līderpozīciju iekarošanu tirgū un konkurences veicināšanu
Publicēts 11. jūlijā, 2014.
Ikviena uzņēmuma interesēs, nenoliedzami, ir pārdod vairāk un efektīvāk nekā tiešais konkurents to spēj. Konkurenta izzināšana ne vienmēr ir vienkāršs process, taču veiksmīgi pielietojot dažādas tehnikas, iespējams panākt sev tīkamu rezultātu ļoti īsā laika posmā. Lai iepazīstinātu uzņēmējus ar dažādām metodēm, kuru ieviešana uzņēmumā var paaugstināt konkurētspēju un iekarot tirgus vadošās pozīcijas vien pāris mēnešu laikā, tiks rīkots īpašs seminārs “Agresīvais tirgus iekarošanas plāns - kā apsteigt konkurentu 6 mēnešu laikā vai ātrāk”, kas norisināsies jau 15. jūlijā.

Semināra laikā klausītāji apgūs prasmes izvērtēt un noteikt uzņēmuma konkurētspējas priekšrocības; spēju novērtēt un analizēt dažādas mērķa auditorijas, to ietekmi, viedokli par uzņēmumu, kā arī prasmes veidot precīzi orientētus ziņojumus, kas uzrunā mērķa grupu, tās vajadzības, vēlmes, prasības, kā arī apgūs sadarbības veidošanas prasmes un zināšanas uzņēmuma pozīciju nostiprināšanai.

„Lai varētu pārdot vairāk un iekarot mūsdienu straujo un sarežģīto tirgu, pirmkārt, ir nepieciešams perfekti pārzināt ne tikai lielākos konkurentus, viņu stiprās un vājās puses, bet arī izprast savas vēlmes un nākotnes mērķus. Dalība seminārā klausītājiem ļaus izvērtēt un izprast savus un konkurentu motīvus, izmantot konkurentu vājos posmus savā labā, izzināt, kāpēc līderpozīcijas tirgū sniedz priekšrocības gan vietējā, gan ārzemju tirgū. Ar iegūtajām zināšanām apmeklētāji varēs izvērtēt, kādas izmaiņas ir nepieciešamas, lai veidotu skaidru uzņēmuma attīstības vīziju un motivētu darbiniekus sasniegt labākus darba rezultātus, kā veicināt gan uzņēmuma darba vides uzlabošanos, gan tā ekonomisko izaugsmi,” stāsta lektore Egita Sproģe.

Seminārus vada lektore ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi tiešajā pārdošanā un pārdošanas vadībā, pārdošanas procesu un komandas izveidē, komandas vadīšanā, uzņēmuma izveidē, vadīšanā – Egita Sproģe. Pārdošanas karjerā veiktas vairāk kā 14 000 veiksmīgas vizītes mazo, vidējo, lielo klientu B2B segmentā, strādāts ar Latvijas un ar starptautiskiem klientiem un piegādātājiem. Pieredze kā darba ņēmēja, tā darba devēja pozīcijā. Egita konsultē, sagatavo un vada mācību programmas pārdošanas uzņēmumos, palīdz pārdošanas organizāciju izveidošanā jau esošos vai jaunos uzņēmumos, to vadībā, attīstībā un piemērošanā.

Pateicoties programmas “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumam, maksa par dalību semināra un meistarklasē sastāda vien EUR 99, standarta cena EUR 299.

Lai pieteiktos semināra apmeklējumam, aicinām sazināties ar biznesa izglītības centra “Biznesa Akadēmija” pārdošanas skolu pa tālruni: +371 20355559, vai arī sūtīt e-pastu uz: izglitiba@biznesaakademija.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: