Speciāliste: Ziemā ieteicams pievērst pastiprinātu uzmanību savai veselībai
Publicēts 14. decembrī, 2015.
Mūsdienu dinamiskais dzīves ritms un nepārtrauktā atrašanās kustībā mums nereti liek aizmirst par savu veselību un labsajūtu, kā rezultātā rodas nogurums, pārslodze, garastāvokļu svārstības un stress, kas negatīvi ietekmē kā fizisko, tā arī garīgo veselību. Kā norāda skaistuma un veselības centra “Adoria” ģimenes ārste Ārija Bušmane, pastiprināts stress ietekmē ne tikai darba spējas un motivāciju, bet atsaucas arī uz mūsu veselību – pasliktinās ādas stāvoklis, muskuļu tonuss, nereti rodas arī citas problēmas, tai skaitā pasliktinās zobu stāvoklis.

“Steidzīgajā dzīves ritmā mēs nereti aizmirstam parūpēties par savu veselību, nereti saskaroties ar situāciju, kad veselības problēmas kļuvušas mums par apgrūtinājumu. Organismam ir īpatnība darboties saskaņoti, tādējādi, ja sākotnēji jūtat vienu problēmu, to nerisinot, drīzumā var pievienoties nākamā. Par laimi mūsdienās ir dažādi veidi, kā atgūt spēkus un uzlabot sava ķermeņa izskatu, tai skaitā fizioterapija un masāžas,” norāda Ā.Bušmane. 

Ziema ir tā sezona, kurā par savu veselību un skaistumu ieteicams parūpēties pastiprināti. Sākot jau ar rūpēm par savu ādu, kurai šajā gadalaikā pastiprināti trūkst saules gaismas un tādējādi arī labvēlīgu vitamīnu, beidzot ar fizioterapiju, kas palīdz uzlabot muskuļu darbību un kopējo labsajūtu. 

Veselības un skaistumkopšanas centrs “Adoria” piedāvā īpaši sastādītu procedūras plānu sejas un ķermeņa kopšanai ar 20%- 30% atlaidi. Kā uzsver “Adoria” kosmētiķe Sintija Kronberga, individuālais procedūru plāns palīdzēs sagatavot ādu un ķermeni gaidāmajam aukstajam laikam, gan piemeklēs labāko risinājumu katrai situācijai. Domājot par klientu labsajūtu, skaistumkopšanas centrs pirmo konsultāciju piedāvā par brīvu.

Lai atjaunotu nogurušu, sausu un nelabvēlīgu laiku apstākļu skartu ādu, centra apmeklētājām tiek piedāvātas sejas maskas ar dažādām iedarbībām – atsvaidzinošas, ārstnieciskas, barojošas, mitrinošas, pretgrumbu, tonizējošas, vitaminzētas u.c.

Savukārt vispārējai relaksācijai iespējams apmeklēt masāžas. Kā norāda SPA centra masiere Sanda Dēliņa, atgūt spēkus un uzlabot sava ķermeņa izskatu var ļoti dažādi, taču viens no  pēdējā laika atzītākajiem skaistumkopšanas un relaksācijas veidiem ir tieši hidromasāžas vanna. Masāžas vanna apvienojumā ar ultraskaņu, rada ķermenī un prātā miera sajūtu, ļauj atbrīvoties un koncentrēties uz pozitīvām lietām. Masāža, ko sniedz šī unikālā vanna ir īpaši efektīva, jo izplatot ultraskaņas vilni ar ūdens palīdzību, tiek stimulēta katra ķermeņa šūna, panākot ietekmi uz visu organismu -  uzlabojas veselība, stiprinās imunitāte, ķermenis un prāts atbrīvojas no no stresa, spriedzes un noguruma, aktivizējas vielmaiņa, samazinās celulīts, palielinot muskuļu tonusu un palīdzot dažādu slimību ārstēšanā. 

Savukārt nopietnāku problēmu gadījumā pieejams arī fizioterapeits, pie kura ieteicams vērsties sekojošos gadījumos – pastiprināta ķermeņa sāpju un noguruma gadījumā, pēc lūzumu, mežģījumu, saišu traumu, sastiepumu, apdegumu ārstēšanas, mugurkaula un locītavu deformācijām, stājas vājuma, skoliozes gadījumā, gadījumos pēc insulta, galvas vai muguras smadzeņu traumām, pacientiem ar hroniskām neiroloģiskām saslimšanām.

Tomēr cilvēka labsajūta nebūtu pilnveidīga bez skaista smaida. “Adoria” piedāvā apmeklēt arī profesionālu un zinošu zobu kopšanas speciālistu konsultācijas, kas izstāstīs, kā pareizi kopt zobus, jo zobu higiēnai ir būtiska loma un ietekme uz vispārējo organisma stāvokli, it īpaši uz sirds un asinsvadu sistēmu.

Veselības un skaistumkopšanas centrs “Adoria” piedāvā apmeklēt hidromasāžas relaksējošo procedūru un izbaudīt tās pozitīvo ietekmi uz ādu un kopējo labsajūtu. Tāpat “Adoria” pieejams plaša skaistumkopšanas pakalpojumu klāsts - dažādas sejas kopšanas procedūras, manikīru, pedikīru, vaksāciju, masāžas un ne tikai.

 


Komentāri (1)
Buldozs: Gadalaikam jau nav nozīmes, vienmēr vajag pievērst uzmanību veselībai ..
01/02/2020 14:19
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: