Speciāliste: rūpēs par savu veselību, liela nozīme ir masāžai un vispārējai ķermeņa labsajūtai
Publicēts 27. aprīlī, 2015.
Pavasaris ir laiks, kad dažādām fiziskajām aktivitātēm nododamies vairāk, jo pēc garās ziemas ikvienam rodas vēlme pēc kā atraktīvāka. Vienam tā var būt fitnesa kluba apmeklēšana, kādam citam aktivitātes brīvā dabā. Tomēr pamatīgs nogurums var uzkrāties jebkurā gadījumā. Jau no sen seniem laikiem ir izveidojušies daudz un dažādi brīnišķīgi masāžas paņēmieni, kas ļauj atbrīvoties gan no noguruma, gan uzkrātās spriedzes. Masāžu veikt ir ļoti veselīgi, lai atjaunotu zaudētos spēkus, kā arī uzlabotu visus vielmaiņas procesus, uzlabotu muskuļu tonusu, noņemtu saspringumu, nostiprinātu ādas elastīgumu.

Veselības un skaistuma centra “Adoria” masāžas speciāliste Sanda Dēliņa norāda, ka noguruma gadījumā lielisks palīgs tā noņemšanai un arī tālākai spēku uzkrāšanai ir dažādi masāžas veidi, ar kuru palīdzību var ne tikai aizdzīt iespējams parādījušās tirpas un sāpes mugurā, kakla zonā, kādā no locītavām, bet sniedz arī iekšēju mieru un patīkamas izjūtas vēl ilgākam laikam uz priekšu. Masāžai ir ļoti daudz pozitīvo aspektu, tā palīdz mazināt tauku daudzumu organismā, uzlabot asinsriti, normalizēt arteriālās rites spiedienu u.c. Masāža palīdz atbrīvoties ne tikai no slimībām, bet arī uzlabos garastāvokli. Masāžu būtu ieteicams veikt, lai uzlabotu gan darba spējas, gan atjaunotu cilvēka fizisko un garīgo spēku. Masāžu var veiksmīgi izmantot kompleksā ar profilaktiskajām un ārstnieciski - atjaunojošajām metodēm.

“Fiziskā slodze, nenoliedzami, rada muskuļu un asinsvadu spriedzi, kas uz mūsu ķermeni var atsaukties arī nelabvēlīgi, līdz ar to, masāža ir lieliska alternatīva, kas ļauj mūsu ķermenim atpūsties. Kā atzinuši vairāki mūsu klienti – nekas nav patīkamāks, kā darba dienas beigās saņemta profesionāla un labi izpildītas masāžas pakalpojumu. Tās laikā nekas nav jādara, un varat relaksējoties gulēt un izbaudīt patīkamās sajūtas, ko sniedz masāža. Tas palīdzēs noņemt ne tikai spriedzi, bet arī aizmirst par kādu fiziskajās aktivitātēs gūtu sastiepumu vai citu savainojumu. Pēc labi veiktas masāžas labs noskaņojums garantēts vēl vismaz pāris dienas un arī uzkrātais ikdienas stress uz kādu laiku būs kā ar roku noņemts,” turpina Sanda Dēliņa.

“Adoria” piedāvā ārstnieciskās mugurkaula, pleca un kakla daļas, krūšu daļas, jostas krustu daļas, roku, kāju, kā arī vienas rokas un kājas masāžu rehabilitācijas procesā. Tāpat veselības un skaistuma centrs piedāvā arī sejas kosmetoloģisko masāžu, kā arī cita veida masāžas, piemēram, problēmzonu terapisko masāžu, vispārējo ķermeņa masāžu, relaksējošo pēdu masāžu, galvas masāžu, grūtnieču masāžu, kā arī kosmētiskās masāžas - pretcelulīta masāžas u.c.

Veselības un skaistumkopšanas centrs “Adoria” piedāvā plašu skaistumkopšanas pakalpojumu klāstu - dažādas sejas kopšanas procedūras, manikīru, pedikīru, vaksāciju, masāžas un ne tikai.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: