Saldus pārtikas kombināta produkcijai piešķir preču zīmi “Latvijas Produkts”
Publicēts 20. novembrī, 2013.
Turpinot attīstīt dabīgu, Latvijā ražotu produktu lietošanu uzturā un norādot uz produkcijas augsto kvalitāti, uzņēmuma “Saldus Pārtikas Kombināts” ražotajiem produktiem tiek piešķirta preču zīme “Latvijas produkts”, ko turpmāk iespējams izmantot, lai gardos, dabīgos un pašu mājās ražotos gardumus varētu vieglāk atpazīt. Uzsverot lepnumu par savu produkciju, uzņēmums ņēmis dalību arī latviskajā kampaņā – “Savējie!”.

“Saldus pārtikas kombināts” pamatā nodarbojas ar piena konfekšu “Gotiņa”, īrisu, šerbetu, marmelādes un konfekšu krēmu izgatavošanu no dabīgām izejvielām. Piena konfektes “Gotiņa” ir pilnīgi dabisks produkts, bez pārtikas piedevām, turklāt katra konfektīte tiek satīta ar rokām.

Turpmāk uz Saldus pārtikas kombināta produktu iepakojumiem būs redzama “Latvijas Produkts” simbolika. “Latvijas uzņēmumi, kas ražo kvalitatīvus un augstvērtīgus produktus, arvien skaidrāk apzinās, ka nepieciešams efektīvi informēt vietējos patērētāju par pašmāju vērtībām, jo tieši mēs, visi kopā, esam tie, kas veicina valsts labklājību. Mūsu uzņēmums piena konfektes “Gotiņa” Saldū ražo jau no 1960. gada. Sākumā ražoti nelieli apjomi tikai Latvijas tirgum, taču nu konfekšu klāsts arvien vairāk paplašinājies – parastām piena konfektēm pievienojam dažādas piedevas - riekstus, rozīnes, saulespuķu sēkliņas u.c. Mūsu ražotās marmelādes ir tapušas no dabīgām sulām un ogām, kuras tiek iegūtas no tuvākās Saldus pilsētas apkaimes. Tuvojas Ziemassvētku laiks, kad ir iespēja pasniegt dāvanās arī mūsu ražoto produkciju- ar bērnības garšu! Laiks iet - vērtības paliek... joprojām no svaiga piena un meistaru roku darbs,” norāda uzņēmuma “Saldus pārtikas kombināts” pārstāve Agnese Patrašanu.

Galvenie „Latvijas produkts” darbības virzieni ir sabiedrības izglītošana un informēšana par paaugstinātu vietējo ražotāju konkurētspēju, apliecinātu produktu kvalitāti un ļautu patērētajiem izdarīt izvēli par labu Latvijas produktiem.

Uzņēmums “Saldus pārtikas kombināts” novērtē arī iespēju iesaistīties biroja “Latvijas produkts” informatīvajā kampaņā “Savējie!”, kas norisināsies līdz pat Ziemassvētkiem. Kampaņas laikā tiek realizēt dažādas mārketinga un sabiedrisko attiecību, komunikācijas veicināšanas aktivitātes ar mērķi piesaistīt gan sabiedrības, gan mediju, gan arī noteiktu mērķa grupu uzmanību Latvijas produktiem, vietējiem ražotājiem, to produkcijas kvalitātei. Aktivitāšu laikā uzņēmumiem iespējams iesaistīties, par sevi pastāstot, parādot, kā arī piedāvājot savu produktu degustācijām un ne tikai.

Lai pieteiktos vietējo uzņēmumu informatīvajā kapmaņā, interesenti tiek aicināti sūtīt pieteikumu brīvā formā uz e-pastu info@latvijasprodukts.lv, vai neskaidrību gadījumā sazināties ar biroju “Latvijas Produkts” pa telefonu +371 26831571.

 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: