Sabiedrība izrāda interesi par dalību akcijā "Dosim bērniem iespēju augt veseliem!"
Publicēts 13. aprīlī, 2015.
Lielu sabiedrības uzmanību piesaistījusi biroja "Dabīgs produkts" unikālā labdarības kampaņa "Dosim bērniem iespēju augt veseliem!". Ar kampaņu, kas aicina atbalstīt bērna tiesības uz veselīgu dzīvi, apmaiņā piedāvājot plašas publicitātes iespējas, birojs sabiedrībā izraisījis neviltotu interesi un akcijai gatavi ziedot kā uzņēmumi, tā privātpersonas.


Latvijā par strauji progresējošu sabiedrības problēmu kļūst bērnu un pusaudžu aptaukošanās. Veselības ministrijas dati liecina, ka Latvijā 22% pirmklasnieku ir liekais svars, kā rezultātā iestājas virkne dažādu ar veselību saistītu problēmu un būtiski samazinās bērna mūžs.

Uz bērnu aptaukošanās problēmām norāda arī vairāki ģimenes ārsti, to skaitā Dr. Ārija Bušmane: "Diemžēl nākas atzīt, ka liekais svars un aptaukošanās ir kļuvusi par sava veida sērgu arī Latvijas bērnu vidū. Bieži vien bērni un vecāki nepamana to svarīgo brīdi ar kuru sākas problēmas, kā rezultātā iestājas virkne dažādu ar veselību saistītu problēmu un turpmākā bērna dzīve vairs nav tik kvalitatīva. Bērni, kas cieš no liekā svara un aptaukošanās, var dzīvot daudz īsāku mūžu."

Lai informētu sabiedrību, it īpaši vecākus un bērnus, popularizētu veselīgu un sabalansētu uzturu, birojs "Dabīgs produkts" aicina līdzcilvēkus iesaistīties ar mērķi savākt līdzekļus informatīvai kampaņai un veselīgai bērnu nākotnei.

"Lai piesaistītu ziedojumus biroja "Dabīgs produkts" kampaņai par bērnu veselību, esam vienojušies ar masu medijiem - TV un interneta portāliem, ka katrs akcijas atbalstītājs (privātpersona vai uzņēmums) par ziedojumu virs 50 eiro, saņems plašas publicitātes iespējas, kas krietni pārsniegs ziedoto atbalsta summu. Tāpēc katram ir iespēja izdarīt labu darbu - atbalstīt kampaņu un arī pašam kļūt slavenam!" norāda biroja "Dabīgs produkts" pārstāve Ieva Rozenberga.

Kampaņa paspējusi jau piesaistīt arī uzņēmumu interesi, kā atzīst Valmieras kokapstrādes uzņēmuma valdes loceklis Jānis Muižnieks, akcija sniedz ne tikai gandarījumu par paveikto bērnu nākotnes labā, bet arī piedāvā publicitātes iespēju, kas mūsdienās dažādu nozaru pārstāvjiem ir nepieciešama: "Mūsu uzņēmums priecājas par iespēju atbalstīt šāda veida kampaņu, kas cīnās par bērnu veselību un labāku nākotni. Tā kā problēma, mūsuprāt, ir ļoti aktuāla, tad arī mūsu uzņēmums plāno kampaņu atbalstīt ar 500 eiro lielu ziedojumu. Gandarījumu šajā gadījumā sniedz ne tikai ieguldījums bērnu veselībā, bet arī šī akcijas organizatoru pateicību, proti, šī publicitātes iespēja, kas jebkuras nozares uzņēmumam ir no svara. Patīkami, ka mūsu atbalsts tiek novērtēts un akcijas rīkotāji neaizmirst par to pateikties."

Lai atbalstītu biroja "Dabīgs produkts" kampaņu un kopīgi parūpētos par Latvijas bērnu veselību un parādītu, ka katram mums tas rūp, jo bērni ir Latvijas nākotne, jebkurš tiek aicināts akciju atbalstīt ar savu artavu.

Liela daļa mediju jau ir piekritusi atbalstīt akciju bez atlīdzības, tomēr vēl nepieciešami līdzekļi uzskates līdzekļu izgatavošanai, izglītojošu sesiju organizēšanai uz skolām un bērnudārziem, arī daļēji reklāmai un PR medijos.

Atbalstam:

Birojs "Dabīgs Produkts"

Reģ. Nr. 40008128885

Swedbank, HABALV22LV13HABA0551027393553

Ziedojuma mērķis: Kampaņai par bērnu veselību

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: