Pēdējā iespēja pieteikties LUAC līdzfinansētam semināram “Biznesa attīstības kreatīvais modelis”
Publicēts 7. februārī, 2012.
Šodien, 7. februārī, ir pēdējā diena, kad iespējams pieteikties biznesa izglītības centra “Biznesa semināri” organizētā piecu semināru cikla “Biznesa attīstības kreatīvais modelis” apmeklēšanai. Tā kā dalību semināru ciklā daļēji finansiāli sedz Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC), uzņēmumu atsaucība ir liela, tomēr palikušas vēl ap desmit brīvas vietas.

Uzņēmumi izmanto iespēju saņemt līdz 400 latu finansējumu semināru apmeklēšanai, tādējādi izglītojot pat vairākus sava uzņēmuma darbiniekus. Lielāki uzņēmumi dalībai seminārā piesaka vairākus cilvēkus, savukārt mazākie iegādājas vienu vietu, uz katru no pieciem semināriem sūtot citu darbinieku. Tas ir lietderīgi, jo katrs seminārs ir specifiski orientēts uz nedaudz citas specifikācijas un pozīcijas darbiniekiem.

“Esam gandarīti, ka uzņēmumi novērtē šo iespēju un aktīvi piesakās dalībai seminārā. Mēs varam radīt labvēlīgus apstākļus, dot iespējas, veicināt attīstību, bet pats galvenais jau ir katra uzņēmuma pašā motivācija un izpratne par to, ka jāseko līdz vides attīstībai, lai varētu sasniegt labākos rezultātus. Ja paši būs aktīvi un izglītos darbiniekus, arī izaugsme nebūs ilgi jāgaida,” norāda LUAC sadarbības veicināšanas programmas vadītāja Baiba Paegle.

Semināru cikls “Biznesa attīstības kreatīvais modelis” sastāv no pieciem semināriem: Efektīvu pārrunu vadīšanas māksla – kā sasniegt meistarību un gūt izcilus panākumus; Kreatīvā pārdošana – ceļš uz ilgtspējīgas organizācijas veiksmes stāstu; Efektīvā kreatīvā līderība; Psiholoģija mārketingā – kreatīvs ceļš uz klientu prātiem, Mērķtiecīgs un uz sasniegumiem orientēts personāls – mūsdienu motivācijas paņēmieni, kā arī meistarklasēm. Tas sniedz uzņēmumiem un privātpersonām plašas vispusīgas zināšanas, kā biznesu padarīt efektīgāku un veiksmīgāku, kā izmantot visus pieejamos resursus lietderīgi.

Semināru ciklu vada biznesa psihologs, Dr. psych. zinātniskā grāda pretendents Jānis Roze.

Semināri notiks, sākot no 8. februāra, piecas nedēļas pēc kārtas. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: