Pēdējā iespēja pieteikties intensīvās apmācības programmai “Biznesa attīstības kreatīvais modelis: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt”
Publicēts 15. maijā, 2012.
Šodien, 15.maijā, ir pēdējā diena, kad uzņēmumi var pieteikt savus darbiniekus dalībai intensīvās apmācības programmā ilgtspējīgas attīstības veicināšanai un konkurētspējas stiprināšanai „BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt”. Lai aizpildītu pēdējās brīvās vietas, interesenti aicināti pieteikties laicīgi.

Jaunās pieejas apmācību programma sastāv no pieciem semināriem un meistarklasēm, kas katra orientēta uz konkrētas jomas darbiniekiem – pārdošanas speciālistiem, personāla vadītājiem, mārketinga un reklāmas speciālistiem, kā arī uzņēmuma vadītājiem. Programma izstrādāta, pamatojoties uz uzņēmumu izteiktajām vēlmēm un vajadzībām par profesionālo pilnveidi un trūkstošajām zināšanām, iekļaujot papildus praktiskus piemērus, meistarklases un konkrētu problēmjautājumu izskatīšanu.

Lai veicinātu uzņēmējdarbības vides izaugsmi Latvijā, izvērtējot piedāvāto apmācību programmu un atzīstot to par vērtīgu ikviena uzņēmuma attīstībā, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) radis iespēju dalību semināros uzņēmumiem līdzfinansēt. Līdz ar to semināru apmeklētājiem jāsedz tikai 20% no kopējām izmaksām.

Uzņēmumu interese par dalību apmācību programmā ir liela, taču noteiktam skaitam interesentu vēl ir iespēja pieteikties. “Šis piedāvājums mūsu uzņēmumam ir ļoti racionāli saprotams. Ja iepriekš uz konkrētu semināru varēju sūtīt tikai vienu darbinieku, tad tagad vienlaicīgi iespējams izglītot un apmācīt vairākus cilvēkus, tādējādi paaugstinot uzņēmuma konkurētspēju, veicot saprātīgus ieguldījumus,” atzīmē pazīstamā būvuzņēmuma “Warss+” izpilddirektors  Ivars Markovskis.

Intensīvās apmācības programma aizsākas 16. maijā ar semināru un atbilstošu meistarklasi pārdevējiem – "Rezultatīvā pārdošana – kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk”. Katru nākamo nedēļu seko jauns seminārs citas specialitātes dziļākai izpētei. Pieteikties iespējams uz visu apmācības programmu kopumā, vai apmeklēt tikai vienu vai vairākus interesējošos seminārus.

Seminārus vada pieredzējušais uzņēmumu vadības konsultants, biznesa psihologs Jānis Roze.

Semināri notiek katru trešdienu no 16. maija līdz 13. jūnijam. Lai pieteiktos dalībai apmācību programmā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: