Pēc svētkiem pieaudzis pieprasījums pēc ātrajiem kredītiem
Publicēts 12. aprīlī, 2012.
Kā liecina kredītdevēju sniegtā informācija, pēc Lieldienām ir pieaudzis pieprasījums pēc ātrajiem, īstermiņa kredītiem, kas dod iespēju nekavējoties aizņemties salīdzinoši mazas naudas summas.

Šāda statistika liecina par to, ka iedzīvotāji sagaidījuši Lieldienas, pamanoties iztērēt vairāk līdzekļus neka plānots un tagad, lai sagaidītu nākamo algas dienu, nepieciešams nedaudz aizņemties. 

Kā norāda finanšu kompānijas “Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece, šāda situācija, kad pēc svētkiem pieaug interese par kredītiem, ir ierasta lieta. “Ir tikai normāli, ka svētkos pieaug tēriņi. Cilvēki vēlas iepriecināt savus tuviniekus, kā arī kārtīgi atpūsties un tas visbiežāk prasa arī papildus finansiālus izdevumus. Ir cilvēki, kas aizņemas pirms svētkiem, turpretī citi to dara pēc tam,” norāda Maija Miesniece.

Ja pirms svētkiem iedzīvotāji vairāk ņēmuši lielāka apjoma kredītus, plānojot brīvdienās doties kādā ceļojumā vai sagādāt sev vai citiem īpašu dāvanu – izdarīt lielāku pirkumu, tad pēc svētkiem priekšroka tiek dota ātrajiem kredītiem. Ātro kredītu iespējams nokārtot ātri un bez liekiem apgrūtinājumiem – nav nepieciešams galvotājs vai ķīla – un naudas summas ir nelielas. Arī saistības ar aizdevēj-organizāciju ir īslaicīgas, tādēļ iedzīvotāji jūtas daudz drošāki par to, ka spēs laikus aizņēmumu atdot.

“Apzinot klientu vēlmes un vajadzības, esam izstrādājuši īpaši ērtu un izdevīgu aizņemšanās veidu. Saprotam, ka šobrīd – pēcsvētku periodā daudziem šie līdzekļi ir ļoti nepieciešami, tādēļ pirmo ātro kredītu piedāvājam ņemt pat pilnīgi par brīvu – bez komisijas maksas. Esam gandarīti, ka, vēršoties pie mums, cilvēki vienmēr jauta par kredīta un naudas atdošanas noteikumiem. Tas liecina, ka cilvēki ir kļuvuši atbildīgāki, izdarot lēmumu par aizņemšanos,” norāda Maija Miesniece.

“Eastcon Finance” ir īstermiņa aizdevums bez ķīlas un galvotāja 30 - 200 Ls apmērā ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām, kuru iespējams pagarināt. Īpaši izdevīgi kredīta nosacījumi EASTCON koncerna klientiem.


Komentāri (1)
Boomboots: Nu gan interesanti!
12/04/2012 15:49
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: