Patēriņa kredīts auto iegādei līdz 15000 €
Publicēts 14. oktobrī, 2015.
Pasaulē eksistē daudzi interesanti fakti – piemēram, vai zināji, ka mūsdienu auto panelis sākotnēji ir bijis radīts kā koka kontrukcija, kas pasargāja pajūga vadītāju no dubļiem, ko meta zirgu pakavi. Laiks rit, laiks mainās, prasības aug. Mūsdienās gandrīz ikvienam ir auto. Savukārt, ja Tev vēl nav sava auto vai arī esi sācis domāt par jauna un labāka auto iegādi – patēriņa kredīts auto iegādei, iespējams, ir risinājums tieši Tev.

Bez pirmās iemaksas

Patēriņa kredītu auto iegādei varēsi saņemt bez pirmās iemaksas. Tas nozīmē, ka, ja pat aizņemsies 15000 €, Tev nebūs jāveic nekāda priekšapmaksa. Vienīgais maksājums, kas būs jāveic – maksa par līguma noformēšanu, kas sastāda 5% no visas aizdevuma summas.

KASKO apdrošināšana nav obligāta

Ja aizņemsies patēriņa kredītu no Bigbank, tad KASKO apdrošināšana Tev nebūs obligāta. Tā būs iespēja ietaupīt laiku, kas tiktu iztērēts apdrošināšanas noformēšanai. Šo laiku varēsi atvēlēt jauna auto noskatīšanai.

Der jebkura izlaiduma gada auto

Nav nozīmes tam, kādu auto būsi noskatījis. Tā var būt gan pavisam jauna, gan arī jau lietota. Iespējams, Tu vēlies iegādāties retro stila auto, bet varbūt tieši otrādāk – pašu stilīgāko auto ar kuru varēsi traukties pa pilsētas ielām. Auto kredīts (https://www.bigbank.lv/lv/auto-kredits) būs piemērots ikviena izlaiduma gada auto iegādei.

Kredīta summa no 1 000 līdz 15 000 €

Tu pats vari izvēlēties, cik lielu summu aizņemties. Tas viss ir atkarīgs no noskatītā auto cenas. Tikai ņem vērā – ja būsi izvēlējies auto, kas maksā vairāk par EUR 6500, tad būs nepieciešams galvotājs, jo naudas aizdevumiem, kuri pārsniedz EUR 6500 robežu, ir nepieciešams galvotājs, lai bankai būtu garants, ka spēsi aizdevumu atdot. Apskatīsim piemēru: Anna ir izlēmusi aizņemties patēriņa kredītu 1000 eiro apmērā ar termiņu uz 6 gadiem. Apskatot Bigbank kredīta kalkulatoru mēs redzam, ka Annai katru mēnesi nāksies atmaksāt bankai EUR 26.49. Ja Annas ienākumi ir vismaz EUR 300 mēnesī, tad šī summa būs piemērota un nenesīs papildus slogu viņas pleciem. Savukārt, ja Anna būtu izlēmusi aizņemties 6000 ar termiņu uz 5 gadiem, tad viņai nāktos katru mēnesi šķirties no EUR 200, kas jau ir daudz vairāk, un ar Annas nopelnītajiem EUR300 nepietiks, lai segtu patēriņa kredītu un iztiktu.

Kredīta atmaksas termiņš līdz 6 gadiem

Iespējams, daudzi teiks, ka naudu ir iespējams aizņemties no draugiem, radiem, bet noteikti tikai retais draugs un pat radinieks aizdotu naudu ar termiņu līdz 6 gadiem. Savukārt Bigbank sniedz Tev šo iespēju. Kā arī, ja, piemēram, aizņemsies patēriņa kredītu ar termiņu uz 5 gadiem, bet jau pēc gada pēkšņi uzradīsies brīvie naudas līdzekļi ar kuriem vēlēsies segt aizdevuma summu, tad to Tev būs iespēja izdarīt, nemaksājot nekādu papildas summu vai soda maksu. Tu pats vari izvēlēties gan aizdevuma summu, gan arī termiņu.

Iesniedzot pieteikumu, atbildi saņemsi pēc dažām minūtēm

Viss, ko Tev vajag izdarīt, lai saņemtu aizdevumu – aizpildīt pieteikumu. To Tu vari atrast gan Bigbank mājaslapā, gan arī, zvanot uz informatīvo tālruni 8336, kā arī apmeklējot kādu no klientu apkalpošanas centriem visā Latvijā. Aizdevuma pieteikumā Tev būs jānorāda savi personas dati, kā arī ienākumu līmenis. Ņem vērā, ka, ja Tavs ienākumu līmenis ir pārāk zems, tad bankai diemžēl nāksies noraidīt Tavu aizdevuma pieteikumu, jo bankai ir nepieciešama drošība, ka spēsi kredītu atdot. Tieši šī iemesla dēļ pirms aizdevuma pieteikuma aizpildīšanas apdomā kārtīgi, vai šobrīd spēsi atļauties katru mēnesi atlicināt vairāk par 100 eiro, lai segtu patēriņa kredītu.

Daži iemesli, kāpēc izvēlēties Bigbank

Bigbank raksturo 3 vārdi – vienkāršība, saprātīgums un elastība. Saņemt patēriņa kredītu auto iegādei vēl nekad nebūs bijis tik viegli. Viss, kas Tev ir jāizdara – jāaizpilda pieteikums un jau pēc dažām minūtēm ar Tevi sazināsies uzņēmuma pārstāvis, lai precizētu līguma parakstīšanas laiku. Bigbank ir arī elastīgs, jo vadās pēc katra indivīda personīgās situācijas. Ja banka redz, ka klientam nav pietiekami naudas līdzekļi, lai segtu patēriņa kredītu, tad banka momentāli šo aizdevuma pieteikumu atteiks, jo tas ir gan bankas, gan arī paša klienta labā. Un visbeidzot – saprātīgums – dažas kredītiestādes dod patēriņa kredītus tikai tiem cilvēkiem, kuri jau ir izmantojuši šīs konkrētās iestādes pakalpojumus. Savukārt Bigbank piedāvā vienādus nosacījumus gan tiem, kuri bankas pakalpojumu izmanto pirmo reizi, gan arī tiem, kuri jau trešo reizi. Auto kredīts – lieliska iespēja ikvienam Latvijas pilsonim, kurš ir sasniedzis 20 gadu vecumu, ir ar stabiliem ienākumiem un kuram nav nenokārtotas kredītsaistības citās bankās. 

 


Komentāri (1)
Auto: Iespēju kļūst arvien vairāk :))
14/10/2016 15:30
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: