Par veiksmīgas uzņēmējdarbības pamatu tiek uzskatīta motivācija; 18.aprīlī tiks rīkots īpašs seminārs un meistarklase
Publicēts 13. aprīlī, 2012.
Kā informē pazīstamais biznesa psihologs Jānis Roze, veiksmīgas uzņēmējdarbības pamats ir labi darbinieki un lai sekmētu izaugsmi, liela loma ir motivācijai un pareizas komunikācijas veidošanai. Lai dotu iespēju kļūt par labu darbinieku ar veiksmīgiem kolēģiem, Biznesa izglītības centrs “Biznesa semināri” 18. aprīlī rīkos īpašu semināru un meistarklasi "Mērķtiecīgs un uz sasniegumiem orientēts personāls – mūsdienu motivācijas paņēmieni nepārtrauktās pārdošanas veicināšanai".

Turpinot atbalstīt uzņēmumus un rūpējoties par veiksmīgas uzņēmējdarbības attīstību Latvijā, semināru ciklu daļēji līdzfinansē ne tikai finanšu uzņēmums “Nordic Finance”, kas radis iespēju atsevišķiem uzņēmumiem segt daļu izmaksu par dalību izglītojošos semināros un meistarklasēs, bet arī pateicoties LUAC atbalstam, dalība semināru ciklā nelielam uzņēmumu skaitam ir pieejama ar vairāk kā 80% atlaidi, tādējādi summa par šo semināru sasniedz tikai 59.62 Ls + PVN

Semināra un meistarklases laikā apmeklētāji tiks iepazīstināti ar tādām tēmām kā darbinieka motivātoru noteikšana, jo katram cilvēkam ir savas tieksmes, vēlmes, intereses, spējas utt., ko ir nepieciešams zināt, nospraužot mērķus, vēlamos pārdošanas apjomus un motivējot darbinieku. Darbinieka motivācijas veida noteikšana, jo izcilai darbinieku motivācijai ir jābalstās uz zināšanām par konkrētajam darbiniekam piemērotāko un patīkamāko darbu. Tiks skatīts arī tāds jautājums kā motivācijas koriģēšanas paņēmieni, jo ir situācijas, kurās esošie darbinieka motivātori neatbilst kāda nodomiem. Piemēram, darbinieku ir pieņemts izvirzīt vadošajam amatam, bet viņam(ai) nav tieksmes būt par vadītāju, vai, atnākot jaunā kolektīvā, saprotat, ka darbinieku motivācija neatbilst izvirzītajiem mērķiem, nav iespējams sekmīgi realizēt nepārtraukto pārdošanu uzņēmumā, kā arī motivācijas paņēmieni, kas darbinieku padara par zvaigzni nepārtrauktās pārdošanas realizācijā. Zinot to, kādi ir darbinieka motivātori, kāds darbs ir piemērots un patīk katram konkrētam komandas spēlētājam, ir iespējams piemeklēt atbilstošos motivācijas paņēmienus, kas izvedīs darbinieku uz izcila snieguma ceļa.

Apmeklējot šo semināru, tiks iegūta izpratne par motivācijas paņēmienu iedarbības mehānismiem un nepārtraukto pārdošanu veidojošiem elementiem, iespēja uzzināt metodes un paņēmienus darbinieku motivātoru noteikšanā, uzzināta informācija par motivācijas paņēmieniem atbilstoši darbinieka motivātoriem, kā arī būs iespēja trenēties darbinieku motivātoru koriģēšanā, kas noderēs turpmākam ikdienas darbam.
Seminārs tiek papildināts ar meistarklasi, kurā apmeklētājiem būs iespēja praktiski pielietot iegūtās zināšanas, kā arī pārliecināties par savām prasmēm un dažādu pieeju izmantošanu problēmsituāciju risināšanā. “Viens no iepriekšējā semināru cikla apmeklētāju ieteikumiem bija lielāku uzmanību vērst uz praktiskiem uzdevumiem, vēl vairāk sasaistot teoriju ar praksi. Esam daudz strādājuši, lai semināru ciklu padarītu uzņēmējiem un speciālistiem lietderīgāku un ikdienas darbā izmantojamu,” skaidro lektors Jānis Roze.

Pie semināru cikla izstrādes un pilnveides tikuši piesaistīti dažādu nozaru, t.sk. mārketinga, komunikācijas, psiholoģijas, pārdošanas, sabiedrisko attiecību, uzņēmējdarbības u.c. eksperti, lai nodrošinātu optimālu un uzņēmumu darbiniekiem lietderīgu programmu. Tāpat vērā ņemti iepriekšējo semināru ciklu apmeklētāju atsauksmes, kas norāda uz stiprajām pusēm, kā arī vēlamajiem papildinājumiem.

Seminārs un meistarklase "Mērķtiecīgs un uz sasniegumiem orientēts personāls – mūsdienu motivācijas paņēmieni nepārtrauktās pārdošanas veicināšanai" norisināsies trešdien, 18.aprīlī Rīgas centrā, viesnīcas TIA konferenču zālē, Kr. Valdemāra 63. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm un atbalsta iespējām, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: