Organizē semināru un meistarklašu ciklu “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā”
Publicēts 7. martā, 2012.
Atsaucoties uz apmeklētāju interesi un pieprasījumu, biznesa izglītības centrs “Biznesa semināri” organizē jaunu semināru un meistarklašu ciklu “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā”. Tā ietvaros interesentiem būts iespēja apmeklēt vairākus seminārus, gūstot zināšanas un prasmes pārdošanā, komunikācijā, mārketingā un citās jomās.

Semināru un meistarklašu cikls ietver piecas nodarbības, kurās tiks pārrunāti sekojoši jautājumi: Rezultatīvā pārdošana – kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk; Efektīvu sarunu vadīšanas māksla - kā sasniegt vajadzīgos rezultātus pārrunās; Psiholoģija reklāmā un mārketingā – ātrākais ceļš uz klientu prātiem; Nepārtrauktā pārdošana un tās elementu integrācija uzņēmuma darbībā, kā arī Inovācijas uzņēmuma mārketingā un pārdošanas sistēmā - kā sasniegt "saldākos augļus" jau rīt.

Katrs seminārs tiek papildināts ar meistarklasi, kurā apmeklētājiem būs iespēja praktiski pielietot iegūtās zināšanas, kā arī pārliecināties par savām prasmēm un dažādu pieeju izmantošanu problēmsituāciju risināšanā. “Viens no iepriekšējā semināru cikla apmeklētāju ieteikumiem bija lielāku uzmanību vērst uz praktiskiem uzdevumiem, vēl vairāk sasaistot teoriju ar praksi. Esam daudz strādājuši, lai semināru ciklu padarītu uzņēmējiem un speciālistiem lietderīgāku un ikdienas darbā izmantojamu,” skaidro lektors Jānis Roze.

Pie semināru cikla izstrādes un pilnveides tikuši piesaistīti dažādu nozaru, t.sk. mārketinga, komunikācijas, psiholoģijas, pārdošanas, sabiedrisko attiecību, uzņemējdarbības u.c. eksperti, lai nodrošinātu optimālu un uzņēmumu darbiniekiem lietderīgu programmu. Tāpat vērā ņemti iepriekšējo semināru ciklu apmeklētāju atsauksmes, kas norāda uz stiprajām pusēm, kā arī vēlamajiem papildinājumiem.

Semināru ciklu vada biznesa psihologs, Dr. psych. zinātniskā grāda pretendents Jānis Roze.

Pateicoties Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra (LUAC) atbalstam, dalība semināru ciklā uzņēmumiem pieejama ar 80% atlaidi, visi pieci biznesa semināri un meistarklases pieejamas pagaidām tikai par Ls 129,50 + PVN.

Ņemot vērā to, ka LUAC līdzfinansējums šoreiz ietver atbalstu tikai 25 dalībniekiem konkrētas summas apmērā, pārējiem dalībniekiem, kuri pieteiksies semināru ciklam vēlāk, var nākties maksāt lielāku dalības maksu.

Semināri notiek katru trešdienu no 21. marta līdz 18. aprīlim. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: