Nelieliem uzņēmumiem dalībai programmā „Biznesa uzrāviens” iespēja saņemt kredītu ar īpašiem nosacījumiem
Publicēts 4. aprīlī, 2013.
Lai dotu iespēju arī nelieliem uzņēmumiem kļūt par „Latvijas Uzņēmējdarbības attīstības centra” (LUAC) atbalsta un attīstības veicināšanas programmas „Biznesa uzrāviens” dalībniekiem, LUAC vienojies ar finanšu kompāniju “Nordic Finance” piešķirt Iespēju kredītu ar īpašiem nosacījumiem.

„Šobrīd vērojama situācija, ka nelielie uzņēmumi izrāda ļoti lielu interesi par piedalīšanos programmā, tomēr uz šo brīdi tiem nav iespējas segt dalības maksu. Programmas dalībniekiem ieguvums ir nenovērtējams, tāpēc esam raduši iespēju vienoties ar „Nordic Finance” par finansējuma izsniegšanu ārpus kārtas,” stāsta LUAC pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

“Iespēju kredīts” radis risinājumu izsniegt aizdevumus bez ķīlas, turklāt tiem, kas vēlas saņemt naudu dalībai programmā „Biznesa uzrāviens”, tā tiks piešķirta bez formalitātēm, tādējādi būtiski ietaupot laiku. Tas vienlaikus liecina par aizdevumu tirgus tehnoloģisku attīstību, kā arī par uzticēšanos, kas ir būtisks faktors veiksmīgu attiecību uzturēšanai ar klientiem.

“Iespēju kredīts” dod iespēju saņemt arī atpirkuma aizdevumu jeb iespēju pārdot vai ieķīlāt transporta līdzekļus, būvmateriālus, instrumentus, darbagaldus, iekārtas, santehniku, elektrotehniku, mēbeles, rezerves daļas vai ko citu, par to saņemot naudu un vienlaicīgi saglabājot iespēju tās vēlāk atpirkt atpakaļ.

„Vietējo uzņēmumu atbalsta programma „Biznesa uzrāviens” nodrošina plašāko iespēju klāstu, dalību gandrīz 30 atbalsta programmās un pieejamo līdzfinansējumu līdz pat 100%. Tas vien jau ko norāda, ja katram programmas dalībniekam tie piešķirti Ls 1000 publicitātei un reklāmai, ko tas var īstenot, lai veicinātu atpazīstamību vai pārdošanas apjoma pieaugumu,” stāsta LUAC pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

Dalības maksa programmā uzņēmumam sastāda LVL 360 vienam gadam, LVL 540 diviem gadiem vai LVL 720 trīs gadiem. 50% atvieglojums otrā un trešā gada samaksai ir spēkā tikai līdz 2013. gada 10. aprīlim.

Vairāk informācijas par programmu interneta vietnē – www.biznesauzraviens.lv sadaļā „Programma”

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: