LUAC meklē iespējas nodrošināt līdzfinansējumu visiem semināra cikla apmeklētājiem
Publicēts 27. aprīlī, 2012.
Sakarā ar lielo uzņēmumu interesei par dalību intensīvās apmācības programmā „BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt”, Latvijas Uzņemējdarbības Attīstības centrs (LUAC) meklē iespējas nodrošināt līdzfinansējumu visiem interesentiem.

Šobrīd, pateicoties LUAC atbalstam, dalība semināru ciklā uzņēmumiem pieejama ar 80% atlaidi, taču ļoti lielais pieteikumu skaits rada bažas, ka interesentiem, kas pieteiksies dalībai pēdējās dienās, maksa par semināru varētu būt nedaudz augstāka.

“Lielā uzņēmumu interese vēlreiz apliecina, ka vadītāji Latvijā domā par savu darbinieku izglītošanu un izmanto piedāvātās iespējas. Esam gandarīti, ka izdevies izveidot interesantu un arī noderīgu apmācību programmu un darīsim visu, lai dotu iespēju apmācības par sākotnēji ļoti draudzīgo cenu apmeklēt ikvienam. Esam saņēmuši apstiprinājumu arī no LUAC pārstāvjiem, ka jaunu zināšanu apmaiņa šobrīd uzņēmējdarbības vidē ir prioritāra un tādēļ atbalstāma,” atzīmē biznesa izglītības centra “Biznesa semināri” pārstāve Diāna Rudzīte.

Intensīvās apmācības programma uzņēmumu ilgtspējīgas attīstības veicināšanai un konkurētspējas stiprināšanai „BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt”, atšķirībā no iepriekš piedāvātajiem semināriem, orientēta uz dažādu uzņēmumu speciālistu apmācību, nodrošinot izaugsmi visā vadības līmenī. Apmācību programmas mērķis ir nodrošināt uzņēmumam pietiekoši plašu un noderīgu semināru kopumu, kura laikā jaunas, inovatīvas un ikdienas darba izmantojamas zināšanas ir iespējams iegūt pieciem darbiniekiem, kas uzņēmumā atbild par personālas atlases un vadības, mārketinga un pārdošanas jautājumiem. Lai arī seminārus aicināti apmeklēt konkrētās jomās strādājošie, visas apmācības būs noderīgas arī uzņēmumu vadītājiem, kuriem jābūt kursā par inovācijām visās jomās.

Intensīvās apmācības programma aizsākas 9. maijā ar semināru un atbilstošu meistarklasi pārdevējiem – "Rezultatīvā pārdošana - kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk”. Katru nākamo nedēļu seko jauns seminārs citas specialitātes dziļākai izpētei. Pieteikties iespējams uz visu apmācības programmu kopumā, vai apmeklēt tikai vienu vai vairākus interesējošos seminārus.

Seminārus vada pieredzējušais uzņēmumu vadības konsultants, biznesa psihologs Jānis Roze.

Semināri notiek katru trešdienu no 9. maija līdz 6. jūnijam. Lai pieteiktos dalībai apmācību programmā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: