LUAC: Mārketinga un pārdošanas semināriem jābūt brīvi pieejamiem jebkuram uzņēmumam
Publicēts 12. martā, 2012.
Lai veicinātu mārketinga, reklāmas, pārdošanas jomu attīstību un profesionalitāti uzņēmumos, finanšu uzņēmums “Nordic Finance” radis iespēju atsevišķiem uzņēmumiem segt daļu izmaksu par dalību izglītojošos semināros un meistarklasēs.

“Viens no veiksmīgas uzņēmējdarbības pamatiem ir profesionāli un par jaunākajām tirgus tendencēm izglītoti vadītāji un darbinieki. Lai uzņēmums attīstītos un pelnītu, tam ir nepārtraukti jāpilnveidojas, tādēļ izglītojoši semināri un praktiskas nodarbības ir neatsveramas. Diemžēl mazākiem uzņēmumiem ne vienmēr ir iespēja atvēlēt pienācīgu budžetu darbinieku izglītošanai, ja vēl uzņēmums ir jauns, tādēļ meklējām iespējas, kā sniegt atbalstu šiem uzņēmumiem,” atzīmē “Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Kā viens no šobrīd aktuālajiem un plašas tēmas aptverošiem semināru cikliem ir biznesa izglītības centra “Biznesa Semināri” organizētais “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā”, kas ietver piecus seminārus un meistarklases, kurās tiks pārrunāti sekojoši jautājumi: Rezultatīvā pārdošana – kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk; Efektīvu sarunu vadīšanas māksla - kā sasniegt vajadzīgos rezultātus pārrunās; Psiholoģija reklāmā un mārketingā – ātrākais ceļš uz klientu prātiem; Nepārtrauktā pārdošana un tās elementu integrācija uzņēmuma darbībā, kā arī Inovācijas uzņēmuma mārketingā un pārdošanas sistēmā - kā sasniegt "saldākos augļus" jau rīt.

Pateicoties Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra (LUAC) atbalstam, dalība semināru ciklā līdz pat 25 uzņēmumiem pieejama ar 80% atlaidi, visi pieci biznesa semināri un meistarklases pieejamas pagaidām tikai par Ls 129,50 + PVN, taču arī atlikušā maksa dažiem uzņēmumiem varētu būt par lielu, tādēļ “Nordic Finance” ir gatavi piešķirt papildus līdzfinansējumu uzņēmumiem, kuriem tas varētu būt lietderīgs un nākt par labu biznesa attīstībā.

“Stabili un uz attīstību vērsti uzņēmumi ir Latvijas nākotne. Arī mūsu uzņēmuma darbība tiek balstīta uz kompāniju nākotnes potenciāla izvērtēšanu, lai izlemtu vai varam iesaistīties projektu kreditēšanā, tādēļ vēlamies dot ieguldījumu uzņēmējdarbības vides stiprināšanā kopumā. Šis semināru un meistarklašu cikls ir atzīstams par optimālu, lai dotu noderīgas un tūlītēji izmantojamas prasmes un zināšanas,” norāda Maija Miesniece.

Uzņēmumi, kas vēlas saņemt ne vien LUAC, bet arī “Nordic Finance” līdzfinansējumu aicināti pieteikties semināram, pamatojot savu motivāciju apmeklēt apmācības un to, kādēļ tieši viņiem nepieciešams līdzfinansējums. Tā ir iespēja apmeklēt biznesa semināru ciklu salīdzinoši gandrīz par brīvu.

Vairāk par semināru ciklu iespējams uzzināt: http://www.ejuz.lv/biznesaseminars un http://youtu.be/OKRP1e-TaD4

Semināri un meistarklases notiek katru trešdienu no 21. marta līdz 18. aprīlim Rīgas centrā, viesnīcas TIA konferenču zālē, Kr. Valdemāra 63. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: