Līdz ar siltā laika iestāšanos, sākusies arī piknika sezona
Publicēts 20. maijā, 2013.
Pienākot gada siltākajam laikam, cilvēki aizvien vairāk cenšas pavadīt laiku ārpus telpām – tiek izbaudīti gan ūdens prieki, gan pavadīts laiks dabā, rīkojot piknikus, sportojot un nododoties citām aktivitātēm.

Kā norāda „Gaļas pārstrādes uzņēmuma Nākotne” pārstāve Agnese Jankuna, viena no vasaras pikniku galda neiztrūkstošajām sastāvdaļām bieži vien ir dažāda veida gaļas izstrādājumi – kūpinājumi, šašliki, cepamdesiņas un citi produkti. Lai atpūta būtu izdevusies, svarīgi, lai iecerētā maltīte brīvā dabā būtu gatavota no kvalitatīviem produktiem.

“Piknikos, kur galdā tiek celti jebkādi gaļas izstrādājumi, ļoti svarīga ir ne tikai to garša, bet arī kvalitāte, jo, lai cik labi varētu garšot viens vai kāds cits gaļas produkts, tad, ja tas izrādīsies būs bijis sliktas kvalitātes, atpūta pie dabas būs neizbēgami sabojāta. Mūsu piedāvāto gaļas izstrādājumu garšu un arī kvalitāti ir atzinuši jau neskaitāmi daudz cilvēku, un esam droši, ka, līdz ar jaunās piknika sezonas sākumu, to novērtēs aizvien vairāk gardēžu,” stāsta Agnese Jankuna.

“Nākotne” ir iesaistījusies arī biroja “Latvijas produkts” mārketinga aktivitātēs, tādējādi apliecinot, ka uzņēmums atbalsta un tam ir svarīga vietējo uzņēmumu veiksmīga attīstība.

“Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” Latvijas gaļas tirgū ienāca 2000. gadā ar pilna cikla gaļas pārstrādi. Uzņēmumam ir sava lieljaudas kautuve, kurā ik dienas tiek iegūta svaiga un kvalitatīva izejviela uzņēmuma gaļas sadales un pārstrādes cehiem. Vidēji dienā tiek nokautas līdz 250 cūkām un pieci liellopi. Uzņēmumā tiek ražoti vairāk kā 70 gaļas produktu veidi, un tas pamatā iepērk Latvijā audzētus lopus no lielajiem audzētājiem, kas var nodrošināt regulārus apjomus, gaļas kvalitāti un konkurētspējīgu cenu salīdzinot ar Eiropā piedāvāto.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: