LBK mārketinga atbalsta programma dod iespēju uzņēmumiem pieteikties vēl nedēļu
Publicēts 7. maijā, 2012.
Sakarā ar uzņēmumu lūgumiem un svētku dēļ saīsināto darba nedēļu, Latvijas Biznesa klubs (LBK) pagarina pieteikšanos Latvijas mazo un vidējo (MVU) uzņēmumu mārketinga atbalsta programmā līdz 11.maijam.

Programmas ietvaros uzņēmumiem tiek nodrošināts atbalsts dažādu mārketinga un publicitātes programmu relizācijai uz 6 mēnešiem vai pat ilgāk. Uzņēmumi saņem mārketinga atbalstu vairāk kā Ls 1000 vērtībā katru mēnesi.

Kā informē paši uzņēmumi, šī dalība LBK MVU mārketinga atbalsta programmā tiem nodrošina iespēju ātrāk sasniegt savus mērķus un stiprināt konkurētspēju. Kā atzīst “Carlen Hair Collection” īpašnieks Gunnars Karlens (Gunnar Carlen), kurš līdzdarbojas programmā kopš tās pirmsākumiem, “Šis ir izcils projekts, kas dod reālus rezultātus. Lai gan rudenī jau beidzas mūsu pirmais dalības periods programmā, domāju, ka sadarbība tiks turpināta.”

Arī „Rīgas Kosmētikas skola“ valdes locekle Nellija Janaus vērtē atzinīgi. “Necerējām uz tik pozitīvu rezultātu. Pie mums atnākusi veiksme - klientu studentiem mācību praksē ir daudz vairāk, kā citus gadus, jūtami palielinājusies interese par skolu un tās piedāvāto CIDESCO apmācības programmu. Pat vēl vairāk - uzņēmumiem iesaku izmantot šo lielisko iespēju piedalīties reklāmas atbalsta programmā."

“Saīsinātās darba nedēļas dēļ vairāki uzņēmumi, kas vēlējās pieteikt dalību LBK atbalsta programmā, izteica lūgumu sūtīt pieteikumu nākošajā nedēļā. Protams, ka esam atsaucīgi un nākam pretim uzņēmumiem, tāpēc nolēmām šo pieteikšanās termiņu pagarināt vēl par nedēļu,” norāda LBK projektu vadītāja Linda Upīte.

Atbalsta programmai var pieteikties ikviens vietējais uzņēmums, kas atbilst kritērijiem un kas vēlas
paplašināt vai uzsākt reklāmas, mārketinga vai sabiedrisko attiecību aktivitātes. Uzņēmuma līdzmaksājums sastāda 0%, papildus maksājot tikai par dalību programmā (projekta vadība, komunikācijas izdevumi u.c.), sākot no Ls 123,33 mēnesī, atkarībā no izvēlēto aktivitāšu apjoma.

Interesenti aicināti sazināties ar LBK, zvanot pa tālruni 22377140 vai rakstot: info@biznesaklubs.lv līdz 11.05.2012.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: