Latvijā ražoto kosmētiku augstu novērtē visā pasaulē
Publicēts 16. novembrī, 2012.
Biroja “Latvijas produkts” vietējo ražotāju atbalsta kampaņā līdzdarbojas arī uzņēmums “Kiro Cosmetics”, kurā ražo unikālu, īpaši dabisku, ūdeni nesaturošu kosmētiku, kura tiek augstu novērtēta un pieprasīta arī daudzviet ārpus Latvijas robežām.

Atšķirībā no citu kosmētikas produktu, tai skaita bio-kosmētikas, ražošanas, “Kiro Cosmetics” produktu sastāvā neiekļauj nemaz ūdens, kas ļauj izvairīties no dažādu sintētisko konservantu lietošanas kosmētikas līdzekļu uzglabāšanai. Līdz ar to īpašais produktu sastāvs nodrošina maksimālu dabiskumu. “Kiro Cosmetics” ir bezūdens produkti, kas sastāv no pirmā spieduma dabiskām eļļām, ekstraktiem, augu un aļģu pulveriem, kas 100% uztur ādu veselīgu un skaistu.

“Arvien vairāk cilvēku visā pasaulē un arī Latvijā arvien vairāk sāk domāt par dabisku produktu, to skaitā kosmētikas lietošanu. Saskaroties ar dažādām veselības problēmām, sākot no vieglām ādas saslimšanām, līdz pat nopietnākiem sarežģījumiem, ko pētnieki saista ar naftas produktu uzkrāšanos organismā, kas nereti iekļauti daudzu kosmētikas produktu sastāvā. Apzinoties savas veselības vērtību, cilvēki meklē dabiskus risinājumus,” atzīmē “Kiro Cosmetics” pārstāve Signe Audijāne.

Dabīgā kosmētika ir atzīta kā pārāka par ķīmisko vielu kosmētiku. Mūsdienu kosmētikai pārsvarā ir patīkama tekstūra, smarža, un labākajā gadījumā tā neietekmē ādas veselību, bet sliktākajā gadījumā kaitnieciska ādai. Vairums sintētiskās smaržvielas, konservanti, vitamīni, virspusēji aktīvas vielas negatīvi iedarbojas uz ādu, kas nodrošina vien īslaicīgu dekoratīvu efektu. Kiro Cosmetics kosmētikas ražošanas procesā neizmanto augstu temperatūru. Izmanto tikai augu izcelsmes sastāvdaļas un tikai pirmā, aukstā spieduma eļļas, kā rezultātā saglabājas izejvielu vērtīgās īpašības un kvalitāte.

“Kiro Cosmetics” īpašās tehnoloģijas ražošanu novērtē arī ārvalstīs – Krievijā, Igaunijā, drīzumā ar to plānots iepazīstināt iedzīvotājus arī Zviedrijā, Ukrainā un Lietuvā. Pieprasītākie šobrīd ir tādi produkti kā Barojošās līnijas Šokolādes maska, kā arī Atjaunojošās un restaurējošās līnijas produkti, kuru sastāvā ir aktīva, dziedējoša sastāvdaļa - Silbiols

Biroja “Latvijas Produkts” organizētās kampaņas mērķis ir veicināt Latvijas vietējo produktu iepazīšanu, popularizēšanu un izcelšanu, tādējādi atbalstot vietējos ražotājus un pakalpojumu sniedzējus, kā arī Latvijas ekonomiku kopumā. Kampaņas laikā Latvijas iedzīvotāji tiek pastiprināti informēti par precēm un pakalpojumiem, kas ir ražoti Latvijā. Uzņēmumi, kas pieteikušies dalībai informatīvajā kampaņā, iepazīstina patērētājus ar savu produkciju, apstiprinot tās kvalitāti un izcelsmi. Galvenās aktivitātes tiek veidotas ar mērķi veicināt vietējo uzņēmumu produkcijas atpazīstamību, kā arī informēt iedzīvotājus, ka, izvēloties Latvijas preci, ieguvējs ir ražotājs, patērētājs un Latvijas valsts kopumā.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: