"Kurzemes Gaļsaimnieks" atver jaunu veikalu Rīgā; plāno paplašināties visā Latvijā
Publicēts 22. novembrī, 2013.
Palielinoties pieprasījumam un saņemot ar vien vairāk pozitīvas atsauksmes no klientiem, “Kurzemes Gaļsaimnieks” turpina atvērt jaunus veikalus. Novembrī atvēris jau 12. veikalu, kuram ir īpaši izstrādāts dizains. Jaunais veikals atrodas Rīgā, Tiltu ielā 32. „Kurzemes Gaļsaimnieks” plāno paplašināties visā Latvijā, piedāvājot svaigi sadalītu gaļu, kaušanas blakusproduktus, gaļas izstrādājumus un gaļas produktus - kopā vairāk kā 120 produkcijas veidus.

Šobrīd uzņēmuma galvenais mērķis ir attīstīt gatavo produkciju – cīsiņus, sardeles, desas, atvērt jaunus veikalus visā Latvijā un iepazīstināt iedzīvotājus ar šo produkciju, piedaloties biroja “Latvijas produkts” rīkotajā kampaņā „Savējie!”.

„Šobrīd esam pozitīvu pārmaiņu priekšā – pavisam nesen atvērām veikalu Rīgā, kur jau redzam iedzīvotāju pozitīvo attieksmi un spēju novērtēt kvalitatīvus produktus, plānojam paplašināt sortimentu, tādējādi apmierinot ikviena pircēja vēlmes un piedalāmies informatīvajā kampaņā “Savējie!”, veicinot atpazīstamību un parādot, ka mēs lepojamies ar saviem produktiem,”stāsta Jūlija Veigure „Kurzemes Gaļsaimnieks” mārketinga speciāliste.

„Kurzemes Gaļsaimnieks” produkcija pieejama vairāk kā 3000 veikalos un ēdināšanas firmās. “Kurzemes Gaļsaimnieks” veikalos Rīgā - Matīsa ielā 23, Dzelzavas ielā 38a, Biķernieku ielā 37 un Tilta ielā 32, Liepājā, Daugavpilī, Aizputē, Saldū, Talsos, Jūrmalā..

Tā tiek piegādāta tādiem lielākajiem Latvijas tirdzniecības tīkliem kā: «Maxima Latvija», «Rimi», «Prizma», «Beta», «IKI», «ELVI», «AIBE», «TOP», kā arī pirmskolas iestādēm, skolām, medicīnas centriem un citiem. Svaigās gaļas produkcija, kā izejviela tālākai pārstrādei tiek piegādāta tādiem ražotājiem, kā : «Forevers», «Marno», «A/s Rīgas miesnieks», «RGK», «LIDO», un citiem.

Galvenie „Latvijas produkts” darbības virzieni ir sabiedrības izglītošana un informēšana par paaugstinātu vietējo ražotāju konkurētspēju, apliecinātu produktu kvalitāti un ļautu patērētajiem izdarīt izvēli par labu Latvijas produktiem.

Kampaņas laikā plānots realizēt dažādas mārketinga un sabiedrisko attiecību, komunikācijas veicināšanas aktivitātes ar mērķi piesaistīt gan sabiedrības, gan mediju, gan arī noteiktu mērķa grupu uzmanību Latvijas produktiem, vietējiem ražotājiem, to produkcijas kvalitātei. Aktivitāšu laikā uzņēmumiem iespējams iesaistīties, par sevi pastāstot, parādot, kā arī piedāvājot savu produktu degustācijām un ne tikai.

Lai pieteiktos vietējo uzņēmumu informatīvajā kampaņā, interesenti tiek aicināti sūtīt pieteikumu brīvā formā uz e-pastu info@latvijasprodukts.lv vai neskaidrību gadījumā sazināties ar biroju “Latvijas Produkts” pa telefonu +371 26831571

 


Komentāri (1)
Tavs vārds: Gatavā produkcija ar pastāvējušas gaļas piegaršu.
21/10/2016 13:35
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: