Kas ir sms kredīts?
Publicēts 25. maijā, 2015.
Mūsdienās, kad situācijas attīstību ne vienmēr var paredzēt, var gadīties situācijas, kad nepieciešamas papildus finanses, lai var sagaidīt algas dienu. Robu ikmēneša budžetā, iespējams, ir iegriezušas auto tehniskās ķibeles vai sāpošs zobs. Moderns risinājums ir sms kredīts – īstermiņa aizdevums. Lai to nokārtotu, vajadzēs tikai telefonu, datoru, bankas kontu kādā no Latvijas bankām un pozitīvu kredītvēsturi. Latvijā vadošais īstermiņa aizdevējs ir Smscredit.lv.

Smscredit.lv saviem klientiem piedāvā aizņemties no 5 līdz 425 EUR ar atmaksas termiņu no 1 līdz 30 dienām. Vajadzības gadījumā atmaksas datumu var pagarināt. Nauda klienta kontā tiek ieskaitīta maksimāli ātri – 10 minūšu laikā vienas bankas ietvaros. Kredīta noformēšanai nebūs vajadzīga ne ķīla, ne galvojums, ne izziņa no darba vietas, tikai pozitīva kredītsaistību vēsture. Tas nozīmē, iepriekš nav kavētu maksājumu vai lauztu līgumsaistību. Smscredit aizdevumi pieejami 20 līdz 75 gadus vecam Latvijas iedzīvotājam. Smscredit.lv pirmo kredītu piešķir bez maksas, tas nozīmē – bez komisijas maksas par kredīta izsniegšanu. Atdod tik, cik biji aizņēmies!

Sms kredīts ir ērti noformējams! Lai saņemtu kredītu, Smscredit.lv esošajā kalkulatorā jāatzīmē vajadzīgā summa, plānotais atmaksas termiņš un jāspiež – saņemt kredītu! Pēc tam jāaizpilda sava profila informācija. Lai reģistrētos, Tev ir jānorāda personas kods, mobilā tālruņa numurs un e-pasts. Kad esi autorizējies Smscredit.lv sistēmā, vajadzīgo kredīta summu vari pieteikt - sūtot sms, zvanot klientu operatoriem. Kad kredītspeciālisti būs izskatījuši saņemto pieteikumu, ja rezultāts būs pozitīvs, sms veidā vai e-pastā saņemsi paziņojumu: „Kredīts ir piešķirts!”. Kredītu varēs atmaksāt ar interneta bankas starpniecību, jebkurā bankas filiālē un Narvesen tirdzniecības vietās. Jāievēro, ka naudas pārskaitījumam, ja tas nenotiek vienas bankas ietvaros, vajadzēs papildus laiku.

Smscredit.lv ir atbildīgs aizdevējs, kam rūp savu klientu labklājība. Tāpēc jāatceras - katras kredītsaistības ir atbildība, tāpēc laicīgi apdomā savu iespēju atmaksāt naudas summu. SMS kredītu nav vēlams iztērēt citu parādsaistību segšanai, tāpat tas nevar kalpot par ikmēneša ienākumu vietā. Finansiālu neskaidrību vai aizķeršanās gadījumā nekavējoties kontaktējies ar smscredit.lv klientu speciālistiem, zvanot 67333990 vai rakstot info@smscredit.lv

Autors- Rihards Gruduls


Komentāri (1)
Reks: Kā vispār ir šobrīd? Pieprajijums, gan jau krietni sarucis..
07/01/2017 12:08
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: