Kad daba nespēj sniegt mums nepieciešamās rūpes, jāvēršas pie skaistumkopšanas speciālistiem
Publicēts 16. oktobrī, 2015.
Tumšais laiks un garās darba stundas iekštelpās nogurdina ne vien mūs, bet arī mūsu ādu. Vasarā, saņemot saules gaismas enerģiju un siltumu, āda ir veselīga un starojoša, savukārt gada tumšajā laikā tai pietrūkst enerģijas avota. Protams, ādas veselības stāvokli uzlabo labs miegs un veselīgs uzturs, taču ieteicamas arī dažādas skaistumkopšanas procedūras, kas ne vien pabaros ādu ar trūkstošajām vielām, bet sniegs patiesu baudījumu ikvienai sevi mīlošai sievietei.

“Bieži vien sievietes nenovērtē skaistumkopšanas procedūru nozīmi. Tā nav lieka izšķērdība, bet gan savas pašsajūtas uzlabošana laikā, kad daba mums nespēj sniegt nepieciešamos vitamīnus. Šajā laikā ir svarīgi barot ādu un rūpēties, lai krasās laika pārmaiņas negatīvi neatsauktos uz mūsu ādas veselību. Mēs arī gādājam par to, lai sievietes, izejot no skaistumkopšanas kabineta, būtu informētas par savam ādas tipam piemērotām procedūrām arī mājas apstākļos. Lai skaistumkopšanas procedūras sniegtu visefektīvāko rezultātu, ir jāizzina to būtība un optimālais procedūras veikšanas biežums,” stāsta “Adoria” kosmētiķe Sintija Kronberga.

Veselības un skaistuma centrs “Adoria” speciālisti ir izstrādājuši visdažādākās sejas procedūras, kas īpaši piemērotas Latvijas klimata apstākļiem. Nosakot klientes ādas īpatnības, kosmetoloģe piemeklē atbilstošāko sejas masku ar atsvaidzinošu, barojošu, mitrinošu, tonizējošu, pretgrumbu vai ārstniecisku efektu.

“Piemēram, skābekļa procedūras ļaut sievietei burtiski “atdzimt”, jo, kā zināms, skābeklis ir dzīvības avots, un novājinātai ādai bieži vien trūkst šī vitāli svarīgā komponenta. Ar skābekļa palīdzību ādā tiek ievadīts hioluronskābes serums, kas dziļi un bagātīgi mitrina ādu. Šī procedūra veicina šūnu atjaunošanos un vielmaiņu, ” atklāj kosmētiķe.

“Adoria” piedāvā arī aparātprocedūras, kas ar ultraskaņas palīdzību veicina dziļāku aktīvo vielu ievadīšanu ādā, kā ari uzlabo sejas ādas vielmaiņās procesu. Šāda veida procedūras ir mūsdienīgs risinājums veselības un izskata uzlabošanai. Aparātprocedūras ir nekaitīgs un drošs skaistumkopšanas veids.

Veselības un skaistuma centrs sniegs ikvienai sievietei profesionālu atbalstu skaistumkopšanā, un kļūs par daļu no viņas labsajūtas.

 


Komentāri (1)
Liiva: oo, jā! gaidu, kad atkal varēšu tikt pie kosmetoloģes :)
18/05/2021 07:43
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: