Kā ierasts, rudens periodā skaistumkopšanas iespējas kļūst plašākas un pieejamākas
Publicēts 6. oktobrī, 2015.
Pienākot vēsajam rudenim un tuvojoties ziemas salam, daiļā dzimuma pārstāves nedrīkst savlaicīgi aizmirst parūpēties par savu izskatu un veselību, lai bez uztraukumiem un problēmām aizvadītu gada aukstākos mēnešus.

Vējš, sals un mainīgais mikroklimats var pat ļoti nopietni ietekmēt sievietes izskatu un pašsajūtu, to pat varbūt ikdienā nepamanot. Tieši šī iemesla dēļ, veselības un skaistuma centrs “Adoria” vēlas iepriecināt savas klientes un piedāvā īpašas sezonas atlaides dažādām procedūrām, kas ikvienai sievietei liks atkal justies jaunākai, daiļākai un apmierinātākai.

Tā kā sievietes āda ir jūtīga un trausla, to vajag rūpīgi kopt, tādēļ īpašā 20%-30% atlaide tiek piemērota kosmetoloģijas pakalpojumam – procedūru plāna sastādīšanai sejas un ķermeņa kopšanai, lai sievietes būtu drošas, ka sala dēļ necieš viņu āda un zinātu, kā rīkoties, lai par to pienācīgi parūpētos. Kā norāda “Adoria” kosmētiķe Sintija Kronberga, mūsu āda laikastpākļu maiņu izjūt visizteiktāk, to padarot sausu, sūrstošu vai apsārtušu, tādēļ ir būtiski zināt pareizos līdzekļus un veidus, kā no šiem nevēlamajiem simptomiem atbrīvoties, to padarot maigu un zīdainu.

Tāpat "Adoria" klientēm būs iespēja saņemt 20%-30% atlaidi terapijas kursam, kas vērsts uz veselības uzlabošanu – tajā tiks veikta ķermeņa problēmu diagnostika, piemērotas daudzveidīgas medicīniskās procedūras, kā arī speciālista pavadībā tās izpildītas, piemēram, lai atbrīvotos no muguras un kakla sāpēm, uzlabotu stāju vai pasargātu no kustību traucējumiem, kas mums var sagādāt ne mazums problēmu. Veselības un skaistuma centra fizioterapeites veidos individuālu vingrinājumu plānu un konsultēs klientu par tālāku rīcību, kā no fiziskajām problēmām izvairīties un tās laicīgi novērst.

Relaksācijai, vingrumam, kā arī veselībai, "Adoria" piedāvā īpašo masāžu kursu ar 20%-30% atlaidi, kurā individuāli tiks konstatētas ķermeņa problēmzonas, kā arī īpaši piemērotas masāžas, lai atbrīvotos no ikdienas stresa, spriedzes, stīvuma vai sāpēm. Vai tās ir sāpes mugurā, kakla daļā vai kājās – profesionālās veselības un skaistuma centra masierītes parūpēsies, lai pavisam īsā laika posmā uzlabotos katras sievietes pašsajūta un ikdiena, atbrīvojoties no noguruma un nepatīkamām izjūtām.

Kā norāda Veselības un skaistuma centra “Adoria” SPA centra speciāliste Sanda Dēliņa, masāžas ir efektīvs un universāls veids, kas sniedz iespēju relaksēties, kā arī uzlabo fizisko formu, nostiprina ādas elastīgumu un atbrīvo no saspringuma muskuļos: “Nav noslēpums, ka masāžas spēj palīdzēt gandrīz pret visu – gan pret sāpēm, gan stīvumu vai saspringumu, gan pret sliktu garastāvokli! Tas patiešām ir patīkams un noderīgs veids, kā pavadīt vēsos rudens vakarus”.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: