Jānis Roze: Uzņēmēji apzinās darbinieku izglītošanas nozīmi uzņēmuma attīstībā
Publicēts 8. maijā, 2012.
Kā liecina biznesa izglītības centra “Biznesa semināri” sniegtā informācija, uzņēmumi arvien aktīvāk interesējas par iespējām izglītot savus darbiniekus un augstu novērtē, kā arī izmanto iespējas apmeklēt dažādus seminārus, apmācības mārketinga, pārdošanas, personāla vadības un citās jomās.

Šobrīd ļoti liela uzņēmumu atsaucība ir par dalību intensīvās apmācību programmā “BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt”, kas orientēta uz dažādu uzņēmumu speciālistu apmācību, nodrošinot izaugsmi visā vadības līmenī. Apmācību programmas mērķis ir nodrošināt uzņēmumam pietiekoši plašu un noderīgu semināru kopumu, kura laikā jaunas, inovatīvas un ikdienas darba izmantojamas zināšanas ir iespējams iegūt pieciem darbiniekiem, kas uzņēmumā atbild par personālas atlases un vadības, mārketinga un pārdošanas jautājumiem.

“Lielā uzņēmumu interese skaidrojama ar šī brīža situāciju Latvijā un visā pasaulē, kas pieprasa no uzņēmumiem jaunas idejas un spēju sekot līdzu nozares attīstībai, pretējā gadījumā draudot ar nespēju konkurēt plašajā un mainīgajā tirgū. Uzņēmumi to apzinās, tādēļ izmanto iespējas gūt papildus zināšanas, prasmes dažādās jomās,” atzīmē apmācību programmas vadītājs, biznesa psihologs Jānis Roze.

Lai veicinātu uzņēmējdarbības vides izaugsmi Latvijā, izvērtējot piedāvāto apmācību programmu un atzīstot to par vērtīgu ikviena uzņēmuma attīstībā, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) radis iespēju dalību semināros uzņēmumiem līdzfinansēt. Līdz ar to semināru apmeklētājiem jāsedz tikai 20% no kopējām izmaksām.

Intensīvās apmācības programma aizsākas 16. maijā ar semināru un atbilstošu meistarklasi pārdevējiem – "Rezultatīvā pārdošana – kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk”. Katru nākamo nedēļu seko jauns seminārs citas specialitātes dziļākai izpētei. Pieteikties iespējams uz visu apmācības programmu kopumā, vai apmeklēt tikai vienu vai vairākus interesējošos seminārus.

Seminārus vada pieredzējušais uzņēmumu vadības konsultants, biznesa psihologs Jānis Roze.

Semināri notiek katru trešdienu no 16. maija līdz 13. jūnijam. Lai pieteiktos dalībai apmācību programmā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: