Inovatīvā veidā atgādina par latvju zīmju spēku un senču tradīcijām
Publicēts 25. aprīlī, 2013.
Ciemojoties ārvalstīs vai sagaidot viesus no citām zemēm Latvijā, vēlamies mūsu valsti parādīt no labākās puses. Šādos gadījumos liela nozīme var būt arī suvenīram, ko pasniedzam kā Latvijai raksturīgu piemiņas lietu. Tādu suvenīru piedāvā “A-la-tea” – Latvijā augušas zāļu tējas īpašā iepakojumā, kas inovatīvā veidā atgādina par mūsu senču tradīcijām spēku un harmoniju smelties latvju zīmēs.

“Laikā, kad notiek aizvien straujāka tehnoloģiskā attīstība, diezgan nepelnīti esam aizmirsuši par senākām vērtībām. Mūsu senči ticēja, ka latviešu dievības viņiem palīdzēs ne tikai dažādos darbos, bet arī teju visās dzīves situācijās. Plaši tika pielietotas dievības simbolizējošas zīmes. Tās ir latviešu kultūrai ļoti unikālas, un noteikti nedrīkst pieļaut, ka šīs zīmes tiek aizmirstas, jo tādējādi pazaudēsim nozīmīgu daļu no mūsu vēstures. Ceram, ka mūsu ražotās tējas būs ne tikai kā lielisks suvenīrs, bet arī ļaus iepazīstināt cilvēkus ar Latvijas senajām vērtībām: tējām klāt ir pievienoti speciāli turētāji, uz kuriem attēlotas latvju zīmes. Šāda suvenīra pasniegšana nepārprotami liecinās, ka gribat, lai tā saņēmējs zina – Jums rūp Jūsu valsts un Jūs esat Latvijas patriots,” stāsta suvenīru tējas ražotāja “A-la-tea” pārstāve Ilze Čeže.

Suvenīrs „Latvijas zāļu tējas ar latvju zīmēm” sastāv no Latvijā augušām zāļu tējām, kuru iepakošanā izmantota inovatīva pieeja - tējas maisiņu turētāji ar piecām dažādām latvju zīmēm. Uz iepakojuma arī sniegts skaidrojums par šo zīmju iedarbību  jeb maģiskajām spējām. Simbolizējot dabiskumu un ilgtspējīgu domāšanu, iepakojuma izveidē izmantoti otrreiz pārstrādāti materiāli.

“A-la-tea” iesaistījies arī biroja “Latvijas produkts” mārketinga aktivitātēs, tādējādi apliecinot, ka uzņēmums atbalsta un tam ir svarīga vietējo uzņēmumu veiksmīga attīstība.

Uzņēmums dibināts 2012.gada 7.maijā ar mērķi ražot piemiņas veltes izmantojot 100% Latvijā iegūtās izejvielas, vienlaikus popularizējot latviešu tautas mantojumu.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: