Iespēja pieteikties jaunam semināru ciklam efektīvai uzņēmējdarbībai
Publicēts 2. martā, 2012.
Biznesa izglītības centrs “Biznesa semināri” sadarbībā ar nozaru speciālistiem šobrīd aktīvi strādā pie programmas izstrādes jaunam, uzlabotam semināru un meistarklašu ciklam "101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā". Tā ietvaros interesentiem būts iespēja apmeklēt vairākus seminārus, gūstot zināšanas un prasmes pārdošanā, komunikācijā, mārketingā un citās jomās.

Semināru un meistarklašu cikls ietver piecas nodarbības, kurās tiks pārrunāti sekojoši jautājumi: Rezultatīvā pārdošana - kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk; Efektīvu sarunu vadīšanas māksla - kā sasniegt vajadzīgos rezultātus pārrunās; Psiholoģija reklāmā un mārketingā - ātrākais ceļš uz klientu prātiem; Nepārtrauktā pārdošana un tās elementu integrācija uzņēmuma darbībā, kā arī Inovācijas uzņēmuma mārketingā un pārdošanas sistēmā - kā sasniegt "saldākos augļus" jau rīt.

Katrs seminārs tiek papildināts ar meistarklasi, kurā apmeklētājiem būs iespēja praktiski pielietot iegūtās zināšanas, kā arī pārliecināties par savām prasmēm un dažādu pieeju izmantošanu problēmsituāciju risināšanā. “Viens no iepriekšējā semināru cikla apmeklētāju ieteikumiem bija lielāku uzmanību vērst uz praktiskiem uzdevumiem, vēl vairāk sasaistot teoriju ar praksi. Esam daudz strādājuši, lai semināru ciklu padarītu uzņēmējiem un speciālistiem lietderīgāku un ikdienas darbā izmantojamu,” skaidro lektors Jānis Roze.

Joprojām norit darbs pie semināru programmas izstrādes un pilnveidošanas, lai rezultāts būtu maksimāli kvalitatīvs un noderīgs, taču uzņēmumi un privātpersonas jau var sūtīt savus pieteikumus dalībai semināru ciklā. Apmeklētāju skaits ir ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties laikus.

Semināru ciklu vada biznesa psihologs, Dr. psych. zinātniskā grāda pretendents Jānis Roze.

Pateicoties Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra (LUAC) atbalstam, dalība semināru ciklā uzņēmumiem pieejama ar 80% atlaidi.

Semināri notiek katru trešdienu no 21. marta līdz 18. aprīlim. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: