Iedzīvotāju dzīves līmeņa paaugstināšanai darbu sāk “Iespēju Kredīts”
Publicēts 20. februārī, 2012.
Lai dotu iespēju cilvēkiem paaugstināt savu dzīves līmeni, iegūt izglītību, saņemt nepieciešamos medicīnas pakalpojumus, kā arī apmierināt citas vajadzības, darbu sāk “Iespēju Kredīts”, piedāvājot patēriņa aizdevumus 300 līdz 3000 latu apmērā.

“Iespēju kredīts” ir patēriņa aizdevums, ko iespējams saņemt uz īpaši izdevīgiem noteikumiem – summa var variēt diezgan plašā amplitūdā, procentu likmes ir mazākas nekā īstermiņa aizdevumiem, turklāt naudas atdošanas plāns ir ļoti elastīgs un piemērojams.

“Pašreiz kredītu tirgus ir kļuvis stabils. Cilvēki vairs neaizņemas vieglprātīgi. Viņi izvērtē savas iespējas un dažādos aizdevumu piedāvātājus, lai būtu pārliecināti, ka kredīta atdošana nesagādās problēmas. Un šāda atbildīga rīcība arī mums kā kredītdevējiem, ļauj nākt cilvēkiem pretī, piedāvāt daudz izdevīgākus naudas aizņemšanās noteikumus, lai dotu iespēju atļauties to, ko viņi ir pelnījuši,” norāda “Iespēju kredīts” pakalpojuma nodrošinātāji “Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Mūsdienās cilvēki nereti saskaras ar lielu aizņemtību, tādēļ, domājot par lielāku pirkumu izdarīšanu, kā viens no šķēršļiem ir ne tikai brīvas naudas trūkums, bet arī formalitātes, ko nākas aizpildīt un nodrošināt, lai saņemtu aizdevumu. “Iespēju kredīts” radis risinājumu, ļaujot saņemt aizdevumus bez ķīlas, turklāt ērti un ātri noslēgt līgumu, nemaz neizejot no mājām. Tas vienlaikus liecina par aizdevumu tirgus tehnoloģisku attīstību, kā arī par uzticēšanos, kas ir būtisks faktors veiksmīgu attiecību uzturēšanai ar iedzīvotājiem.

Ir dažādi mērķi, kādiem cilvēki Latvijā šobrīd aizņemas naudu patēriņa vajadzībām. Visbiežāk tie ir lielāki pirkumi – sadzīves tehnika, mēbeles vai automašīna; Noteikti pasākumi – kāzas, dzīvokļa remonts, ceļojums u.tml.; Pakalpojumi – medicīniskas operācijas vai izglītība. Saņemto finansējumu iespējams izlietot savu šī brīža vajadzību un ieceru īstenošanai.

“Iespēju kredītu” iespējams noformēt trīs veidos: Piesakoties Nordic Finance birojā Mūkusalas ielā 33-4, Rīgā vai Jūrmalas ielā 14, Piņķos; Ar elektronisko parakstu vai ar DPD kurjerpasta starpniecību. Tiklīdz būs saņemts reģistrācijas maksājums (LVL 0.10 apmērā), tiks pārbaudīta un izvērtēta reģistrācijas anketā norādītā informācija un pieņemts lēmums par aizdevuma piešķiršanu. Pēc tam tiks nosūtīts elektronisks paziņojumu uz reģistrācijas anketā norādīto e-pasta adresi par piedāvātā aizdevuma apmēru un grafiku, vienlaikus nosūtot Eiropas patēriņa kredīta standartinformācijas veidlapu, rēķinu par aizdevuma izskatīšanas komisiju un vienojoties par aizdevuma līguma parakstīšanas veidu. Ja izvēlēts līgumu parakstīt ar DPD kurjerpasta starpniecību, pirms tam notiek vienošanās par piegādes laiku un vietu.

“Nordic Finance” atgādina, ka jāaizņemas atbildīgi, izvērtējot savas iespējas naudu atmaksāt.


Komentāri (3)
mareks: Pozitīvi, ka kredītiestādes atvēr pamažām otrreizējo kredītu tirgu Latvijā.
Cik ilgā laikā iespējams saņemt naudu Nordic Finance un kam ir jāatbilst lai pie tā tiktu?
Paldies par atbildi!
23/02/2012 12:45
Done: Neaizņemies. Tas nav riska vērts.
25/07/2022 14:45
Done: Neaizņemies. Tas nav riska vērts
25/07/2022 14:45
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: