Dzīvokļa apdrošināšana – Individuālas piedāvājums katram
Publicēts 29. oktobrī, 2015.
Mēs vienmēr vēlamies atgriezties mājās. Tā ir vieta, kur ir siltums, kur var relaksēties no ikdienas steigas, būt kopā ar saviem mīļajiem un skatīties uz sev mīļām lietām. Šo vietu mēs sargājam un darām visu, lai tai nenotiktu nekas slikts. Tomēr dažreiz notiek negaidītas zādzības vai kādi citi negadījumi. Compensa var kļūt par Tavu palīgu, kas ļaus pasargāt mājvietu no dažādiem nepatīkamiem atgadījumiem. Mājokļa apdrošināšana palīdz pēc iespējas ātrāk atgriezties ierastajā ritmā pēc šādiem atgadījumiem.

Compensa Mājas apdrošināšana ir pirmā tāda veida dzīvokļu apdrošināšana Latvijā, kuru iespējams iegādāties uz laiku līdz pat 3 gadiem. Viens no plusiem, iegādājoties apdrošināšanas polisi uz ilgāku laiku – apdrošināšanas maksājumu samazināšānās.

Piesakies apdrošināšanai internetā

Visiem aizņemtajiem Compensa piedāvā lielisku risinājumu – dzīvokļa apdrošināšanu internetā. Tev būs nepieciešams aizpildīt pieteikumu, norādot dzīvokļa platību, būvniecības gadu, rekonstrukcijas gadu, maksājumu skaitu, civiltiesiskās attīstības līmeni, to, vai mājvieta ir aprīkota ar saunu vai pirti, vai tai ir pretielaušanās signalizācija, kā arī, vai objektā notiek būvniecības un celtniecības darbi, vai ierīkota ugunsdrošības signalizācija, kā arī būs jāievada savi dati. Kalkulators aprēķinās dzīvokļa apdrošināšanas polises cenu dažu sekunžu laikā.

Kas ir iekļauts polisē?

Compensa Mājas polisē ir iekļauta nekustamā īpašuma (mājas vai dzīvokļa apdrošināšana) īpašumā un ārpus īpašuma esošā manta, kā arī ir iekļauta civiltiesiskā apdrošināšana. Kas nozīmē, ka tiek atlīdzināti trešai personai nodarītie zaudējumi.

Apdrošināšanā ietilpst vairākas detaļas, piemēram:

  • Viss ēkas stiklojums

  • Objektu rekonstrukcija vai būvniecības darbi

  • Vārti un automātika

  • Inženierkomunikācijas teritorijā

  • Mājas konstrukcijas – ārējā un iekšējā apdare

  • Garāžā vai dārzā esošās mantas, sadzīves tehnikas utt.

Compensa piedāvā arī īpašnieka vai nomnieka Civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu EUR 1000 bez maksas. Šo apdrošināšanu var izmantot gadījumos, kad gājējs būs paklupis uz Jūsu nenotīrītās ietves vai arī kaimiņiem Jūsu vainas dēļ nāksies izdot papildus remonta izdevumus. Compensa ir gatavi palīdzēt arī īrniekiem, ja, piemēram, pārbīdot gultu, tiek saskrāpēta parketa grīda un saimnieks par šo incidentu pieprasa kompensāciju.

Compensa piedāvā apdrošināt ne tikai pamata riskus, kas ir, piemēram, Ugunsgrēks, Dabas stihijas vai arī Ūdensvadu avārijas, bet arī dažādus elektroniskos riskus. Piemēram, var tikt atlīdzināti zaudējumi, kas cilvēkam ir radušies zibens spēriena vai elektrības padeves traucējuma rezultātā. Vēl viens bonuss, ko piedāvā Compensa – diennakts tehniskā palīdzība. Tā ir iespēja iegūt tūlītēju namdara santehniķa vai arī atslēdznieka pakalpojumus, kā arī iegūt profesionālus padomus, kā rīkoties noteiktā situācijā.

Noteikti der atcerēties arī to, ka tiek kompensēti ne tikai tiešie materiālie īpašuma bojājumi, bet arī nepieciešamās glābšanas izmaksas, ja tādas ir. Kā piemēru var minēt drupu aizvākšanu no dzīvokļa un tamlīdzīgus gadījumus.

Pirms apdrošināt savu dzīvokli, noteikti nevajadzētu aizmirst arī par pašrisku. Tas ir polisē norādītā zaudējuma daļa, kas tiek atskaitīta no atlīdzināmajiem zaudējumiem, kā paša īpašnieka finasiālā atbildība. Neatkarīgi no tā, cik objekti ir cietuši, kā arī veids un pakāpe, kādā tie ir cietuši, tiek piemērots viens augstākais pašrisks attiecībā uz vienu un to pašu apdrošināšanas gadījumu. Tomēr nevajadzētu nobīties, jo pašrisks nav ievērojami liela summa.

Kāpēc izvēlēties tieši Compensa?

Šī apdrošināšanas kompānija ir ar bagātu vēsturi un pieredzi. Latvijā savu filiāli tā izveidoja 2012.gadā. Pašā sākumā tā piedāvāja tikai nekustamā un kustamā īpašuma apdrošināšanu, kā arī civiltiesiskās atbildības apdrošināšānu. Šobrīd Compensa ir izstrādājuši pakalpojumu biznesu, piedāvājot savus apdrošināšanas pakalpojumus gan pirvātpersonām, gan arī uzņēmumiem. Compensa piedāvā apdrošināt ne tikai savu mājokli. Šeit ir iespējams apdrošināties pret dažādiem riskiem par draudzīgu samaksu. Katras polises cenu nosaka dažādi faktori, tāpēc visiem nav viena cena. Compensa vadās pēc individuāliem faktoriem, kas tiek ņemti rēķinot kopējo polises cenu. Pie Compensa vari apdrošināt savu ceļojumu, mājokli, transportlīdzekli, piedevām to vari izdarīt neizejot no mājām, jo Compensa piedāvā iegādāties vēlamo polisi internetā. Protams, šie piedāvājumi ir pieejami arī citās apdrošināšanas kompānijās, tomēr Compensa ir viena no kompānijām, kas piedāvā saviem klientiem plašāko piedāvājumu klāstu.

Protams, ir jāatceras, ka apdrošināšana neatrisinās visas problēmas. Noteikti nevajadzētu paļauties tikai uz apdrošināšanu, obligāti ir jāapzinās, ka arī Tu pats savam īpašumam vari samazināt risku. Tas ir pavisam vienkārši, piemēram, ierīkojot apsardzes vai ugunsdrošības signalizāciju, kā arī ierīkojot žalūzijas logiem vai arī metāla durvis, kas pasargās no zādzībām un dažādiem citiem incidentiem, kas varētu atgadīties ar ikvienu mājokli. Ja esi izlēmis iegādāties dzīvokļa apdrošināšanas polisi tieši Compensa, tad dodies uz Compensa mājaslapu, kur vari aizpildīt pieteikumu elektroniski vai arī dodies uz biroju Mūkusalas ielā 101, Rīgā.




Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: