Darbu sāk portāls reģionu iedzīvotājiem – Lauku Dzīve
Publicēts 30. martā, 2012.
Lai nodrošinātu Latvijas reģionu iedzīvotājiem interesantu, visaptverošu un noderīgu informāciju par aktualitātēm un iespējam laukos, darbu sācis portāls Lauku Dzīve (www.laukudzive.lv).

Jaunajā portālā sev interesējošu informāciju iegūs gan reģionu pilsētu iedzīvotāji, kas vēlas uzzināt vairāk par dārzkopību, kā arī izklaides un kultūras pasākumiem, kas notiek mazajās Latvijas pilsētās, kā arī lauksaimniekiem, kuri interesējas par veiksmīgu saimniekošanu, finanšu piesaistes programmām, jaunām tehnoloģijām un augu kultūrām vai mēslojumu – visu, kas nepieciešams, lai veidotu veiksmīgu biznesu laukos. Tāpat padomāts par vides aizsardzības jautājumiem, kas lauku teritorijā ir sevišķi būtiski.

“Lauku dzīve” vienlaikus ir kā izglītojošs un izklaidējošs portāls, kā vietne, kur uzzināt par jaunākajiem risinājumiem un gūtu iedvesmu darboties, apmainīties ar informāciju, kā arī uzzināt reģionu aktualitātes un notikumus.

“Līdz šim lauku un reģionu iedzīvotājiem nav bijis šāda visaptveroša portāla, kas ne tikai būtu orientēts kādas konkrētas lauku saimniecības nozares izpētē, bet sniegtu plašāku informāciju par dzīvi laukos, par plašajām iespējām un ieguvumiem, kā arī likstām un problēmām, to risinājumiem. Vēlējāmies radīt šādu vidi internetā, kur apkopot visu būtiskāko informāciju, kas svarīga cilvēkiem laukos,” norāda portāla “Lauku Dzīve” redakcijas pārstāve Liene Rudzīte.

Ja vēlamies Latvijas laukus attīstīt un padarīt apdzīvotākus, svarīgi cilvēkus informēt par iespējām, kas paveras līdz ar dzīvi laukos un reģionos. Tas ir ne tikai smags darbs, tā ir arī sava veida burvība, iespēja dzīvot saskaņā ar dabu, tas ir miers un veselība, tā nav nošķirtība. Lai to parādītu arī portālu veidojām mūsdienīgu un interaktīvu ar aktuālu informāciju, kas tiek nepārtraukti papildināta, pilnveidota,” skaidro Liene Rudzīte.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: