Darbu sāk portāls jaunu biznesa ideju, novitāšu, risinājumu un sasniegumu izcelšanai
Publicēts 21. februārī, 2012.
Šodien darbu sāk portāls “Jauns Bizness”, kurā tiks apkopota aktuālākā informācija par jaunumiem biznesa vidē Latvijā un pasaulē. Interesantas idejas, uzņēmējdarbības novitātes, iespējas jaunajiem uzņēmumiem, personības, risinājumi un daudz kas cits būs tēmas, par ko sabiedrību informēs jaunais portāls.

Šobrīd vairumā ziņu portālu informācija par veiksmīgiem un perspektīviem projektiem, uzņēmumiem un risinājumiem pazūd kopēja informācijas plūsmā aiz politiskajam peripetijām un lielo uzņēmumu konkurences cīņām. Tajā pašā laikā tieši svaigas un inovatīvas idejas ir Latvijas nākotne. Tās ne tikai var rezultēties veiksmīgā uzņemējdarbībā un dot ieguldījumu ekonomikas attīstībā, tās arī dod iedvesmu citiem dažādu nozaru speciālistiem realizēt savas ieceres.

JaunsBizness.lv būs kā vietne, kur gūt priekšstatu par Latvija notiekošo – par jauniem uzņēmumiem, kas ienāk tirgū un piedāvā neredzētus produktus vai īpašus pakalpojumus, par cilvēkiem ar idejām, kā arī par iespējām, kas Latvijā un pasaulē tiek piedāvātas uzņēmējiem.

“Strādājot pie portāla Jauns Bizness izveides, vēlējāmies radīt vidi, kurā gūt pozitīvu iedvesmu, smelties idejas un pārliecināties, ka arī Latvijā cilvēki nesēž rokas klēpī salikuši, bet gan aktīvi darbojas, meklē jaunas iespējas, īsteno idejas un piedāvā risinājumus problēmām. Lai šis portāls vienlaikus kalpo kā informatīva vietne, kā arī aizsākums arvien jauniem projektiem,” skaidro Jauns Bizness redakcijas pārstāve Renāte Logina.

Portālu plānots turpināt attīstīt un pilnveidot gan saturiskā ziņā, gan padarot to ērtāku lietošanai.

Lai veicinātu informācijas apriti, kā arī iepazīstinātu plašāku sabiedrību ar no jauna tapušu uzņēmumu, inovatīvo risinājumu, īstenoto projektu vai ko citu, uzņēmumi un iestādes aicināti informēt Jauns Bizness redakciju – redakcija@jaunsbizness.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: