Darbu sāk jauns kultūras portāls RĪTS.LV
Publicēts 26. janvārī, 2012.
Šodien, 26. janvārī, darbu sācis kultūras portāls RĪTS.LV, kur ikviens interesents var sekot līdzi visiem aktuālajiem kultūras notikumiem un iegūt sev noderīgu informāciju par visu, kas saistās ar Latvijas kultūras dzīvi.

Portāls RĪTS.LV ir ērti lietojams un ļauj apmeklētājam ne tikai iepazīt mākslas, kino, literatūras, muzeju, teātru, arhitektūras jaunumus, bet tas kalpo arī kā praktisks rīks sev interesējošās informācijas iegūšanai vienuviet.

“Mēs vēlējāmies izveidot portālu, kas atšķirtos no citiem Latvijas kultūras portāliem, kas visbiežāk apvieno kādas konkrētas nozares jaunumus, vai arī neaptver visus kultūras aspektus kopumā. Portāla pārskatāmība ir maksimāli vienkāršota un lietotājiem draudzīga. Veidojot portālu, izlēmām, ka vēlamies saviem apmeklētājiem sniegt vislabākos risinājumus aktuālas un noderīgas informācijas izzināšanā.” skaidro RĪTS.LV redakcijas pārstāve Santa Kļaviņa.

Portālā pieejama aktuālākā informācija par visu, kas saistās ar kultūras dzīvi Latvijā un ārzemēs. Katru dienu šī informācija tiek papildināta, lai nodrošinātu portāla apmeklētājiem iespēju sekot līdzi notiekošajam kultūras jomā.

Laikam ejot, cilvēki arvien vairāk novērtē kultūras mantojuma nozīmi, cenšas saglabāt spilgtākās iezīmes, kā arī vairāk iesaistīties Latvijas kultūras dzīvē. Kultūra kopumā apzīmē ne tikai atsevišķu saprātīgu indivīdu, grupu vai sabiedrību produkta kopumu, bet arī katra cilvēka dzīves stilu un attieksmi pret apkārtējās pasaules notikumu ritmu.

“Vairāki teātru, muzeju un kino pārstāvji, kas aktīvi darbojas mūsu kultūras druvā, izteica vēlmi pēc portāla, kur apmeklētājs var iegūt kvalitatīvu un visaptverošu kultūras dzīves informāciju. Mēs atbildējām un šo saucienu un sākām veidot RĪTS.LV. Uzskatām, ka mūsdienīgam portālam ir ne tikai jāspēj efektīvi informēt pie interneta komunikācijas pieradušus lietotājus, bet arī jābūt pietiekami pievilcīgam, lai piesaistītu jaunus interesentus un kultūras iestādes, kas vēlētos līdzdarboties portāla veidošanā. Mums apkārt nepārtraukti riņķo brīnišķīga pasaule – lai portāls RĪTS kļūst par ikviena kultūras izziņas avotu!,” atzīst RĪTS.LV redakcijas pārstāve Santa Kļaviņa.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: