Darbu sāk jauns, inovatīvs grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzējs
Publicēts 7. oktobrī, 2013.
Lai nodrošinātu uzņēmumiem ērtu un profesionālu grāmatvedības uzskaiti, darbu ir sācis jauns grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzējs “Finanšu Grāmatvedības Sistēmas” (FGS), kura misija ir palīdzēt uzņēmumu vadītājiem un īpašniekiem labāk saprast savu biznesu un uzlabot sava uzņēmuma naudas plūsmu. Zīmīgi, ka klientam ir iespēja piekļūt finanšu informācijai jebkurā vietā, jebkurā laikā un jebkurā valodā: latviešu, angļu vai krievu. “Finanšu Grāmatvedības Sistēmas” izveidojuši grāmatvedības un nodokļu eksperti ar vairāk kā 20 gadu pieredzi šajā jomā.

“FGS” izmanto pasaulē atzītu biznesa vadības sistēmu Epicor iSCALA un iNTRA sistēmu, kuras darbība ir balstīta uz web tehnoloģijām. Klientam nav nepieciešams iegādāties un uzturēt IT infrastruktūru (serveris, servera programmas), nav jāpērk uzņēmuma vadības sistēmas licence, nav uzņēmuma vadības sistēmas ieviešanas izmaksu.

“FGS - tā ir jauna pieeja finanšu un grāmatvedības ārpakalpojumos. Piecās minūtēs vai mazāk dienā, jūs nosūtīsiet mums savus grāmatvedības dokumentus, un no jebkuras vietas un jebkurā laikā, redzēsiet, no kurienes ienāk Jūsu nauda un kur Jūs izdodat savu naudu. Jūs labāk sapratīsiet, kādi ir rezultāti katram Jūsu uznēmējdarbības veidam vai struktūrvienībai, un tas ļaus Jums pieņemt pareizus un savlaicīgus lēmumus,” norāda “FGS” pārstāve Dzintra Renigere.

Galvenās FGS sniegto grāmatvedības ārpakalpojumu priekšrocības ir viegla piekļuve saviem grāmatvedības datiem no jebkuras vietas un jebkurā laikā, caur internetu izmantojot drošu pieslēgumu, grāmatvedības programmatūras uzturēšana uz pakalpojuma sniedzēja serveriem, kas  ļauj klientam ietaupīt tūkstošiem latu IT infrastruktūras iegādei, iespēja izmantot augsti kvalificētu un pieredzējušu speciālistu pakalpojumus, iespēja saņemt konsultācijas un palīdzību pa telefonu jebkurā laikā.

Katram uzņēmumam ir iespēja izvēlēties sev vispiemērotāko pakalpojumu paketi, droši un savlaicīgi plānojot savas izmaksas. Pakalpojums pieejams par pieņemamu, fiksētu mēneša maksu,  sākot pat no Ls 44.99 jeb EUR 64.02.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: