Dalībnieki atzinīgi novērtē pirmo cikla “Biznesa attīstības kreatīvais modelis” semināru
Publicēts 8. februārī, 2012.
Šodien, aizvadot pirmo no biznesa izglītības centra “Biznesa semināri” organizētajiem cikla “Biznesa attīstības kreatīvais modelis” semināriem, uzņēmumi atzinīgi novērtējuši ne vien semināru tematiku un iegūto zināšanu noderīgumu ikdienas darbam, bet arī iespēju seminārus apmeklēt, ietaupot līdzekļus.

Šīs dienas semināru “Efektīvu pārrunu vadīšanas māksla – kā sasniegt meistarību un gūt izcilus panākumus” apmeklēja liels skaits uzņēmumu pārstāvju, atzīstot, ka semināru ciklā apkopotie temati ir ļoti nepieciešami ikdienas darba efektivitātes paaugstināšanā. “Seminārs bija ļoti saturīgs un noderīgs ne vien darbam, bet arī privātajai dzīvei. Labu iespaidu atstāja arī lektora kompetence, sniedzot atbildot uz ikvienu jautājumu un spējot iedziļināties dažādās problēmsituācijās,” atzīmē semināra apmeklētāja Diāna Golovina.

Lai arī pirmais seminārs ir noslēdzies, cikla ietvaros interesentiem vēl pieejami četri semināri, kas katrs tiek veidots individuāls, tādēļ apmeklējams atsevišķi. Semināru cikls “Biznesa attīstības kreatīvais modelis” sastāv kopumā no pieciem semināriem. Joprojām iespējams pieteikties uz sekojošiem semināriem: Efektīvu pārrunu vadīšanas māksla – kā sasniegt meistarību un gūt izcilus panākumus; Kreatīvā pārdošana – ceļš uz ilgtspējīgas organizācijas veiksmes stāstu; Efektīvā kreatīvā līderība; Psiholoģija mārketingā – kreatīvs ceļš uz klientu prātiem, Mērķtiecīgs un uz sasniegumiem orientēts personāls – mūsdienu motivācijas paņēmieni, kā arī meistarklasēm. Tā kā semināru norisi līdzfinansē Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības Centrs (LUAC), semināru ciklu (četrus atlikušos seminārus) iespējams apmeklēt, maksājot tikai par vienu.

Semināru ciklu vada biznesa psihologs, Dr. psych. zinātniskā grāda pretendents Jānis Roze.

Kā atzīst Jānis Roze, “pirmais seminārs vēlreiz apliecināja to, ka uzņēmumu darbinieki ir atvērti jaunām zināšanām un pieejām sava ikdienas darba un kopējā uzņēmuma efektivitātes paaugstināšanai. Dalībnieki aktīvi iesaistījās diskusijās, jautāja un līdz ar to guva jaunas idejas un impulsu pārmaiņu ieviešanai savos uzņēmumos.”

Semināri notiek katru trešdienu. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: