Cilvēki arvien biežāk priekšroku dod vietējiem mēbeļu ražotājiem
Publicēts 17. februārī, 2012.
Šobrīd pircēji ar lielu interesi izturas pret vietējo produkciju, izceļot tos uz plašā piedāvājuma fona. Pircējs nereti ir pārsteigts, uzzinot, cik daudz dažādas un interesantas preces ražo tepat Latvijā un, saņemot papildus informāciju par to kvalitātes rādītājiem, bieži izvēle ir par labu vietējam ražotājam. Tādējādi, iegādājoties augstas kvalitātes preci, vienlaikus tiek sniegts ieguldījums vietējās ekonomikas attīstībā.

Mēbeļu ražošanas uzņēmums "Jaunsilava," līdzīgi kā daudzi citi Latvijas ražotāji, uzskata, ka vietējie ražotāji ir jānovērtē un jāatbalsta, prioritāri izvēloties to produktus, tādējādi ne tikai atbalstot uzņēmējdarbības izaugsmi, bet arī stimulējot valsts ekonomiku kopumā. Turklāt šobrīd Latvijas vietējiem uzņēmumiem nepieciešams pastiprināts atbalsts.

“Cilvēki arvien biežāk iegādājas tieši Latvijā ražotās mēbeles. Šeit runa ir ne tikai par produktu cenu, bet arī to kvalitāti. Šobrīd ārzemju un vietējo ražotāju mēbeles ir iespēja iegādāties par līdzīgām cenām, turklāt Latvijā ražotās mēbeles kvalitātes ziņā ir konkurētspējīgas. Tieši tādēļ arī pieaudzis to cilvēku skaits, kas interesējas un labprāt iegādājas pašmāju ražojumus. Ja vēlamies rūpēties par valsts labklājību un veiksmīgu attīstību, priekšroka jādod vietējiem ražotājiem, ar nosacījumu, ka tie spēj piedāvāt kvalitatīvu produktu,” atzīst mēbeļu ražošanas uzņēmuma "Jaunsilava" speciālists Aigars Ostrovskis.

Runājot par sabiedrības interesi un pirktspēju, mēbeļu ražošanas uzņēmuma "Jaunsilava" speciālists Aigars Ostrovskis uzsver, ka iegādājoties mēbeles, cilvēki izvērtē to praktiskumu, kvalitāti un vizuālo izskatu. Ja visi šie faktori atbilst cilvēka vēlmēm, tad viņš ir gatavs par to maksāt atbilstošu cenu. “Cilvēki vienmēr ir vēlējušies skaisti un kvalitatīvi iekārtot savus mājokļus vai birojus, taču vairumā gadījumu, pietrūkst informācijas tieši par pašmāju ražojumiem. Bieži vien iedzīvotāji un uzņēmumu pārstāvji pasūta mēbeles no ārzemēm, neapzinoties, ka arī vietējie ražotāji var pielāgoties klientu vēlmēm - piedāvāt kvalitatīvu un gaumīgu produkciju. Arī mūsu uzņēmums četrpadsmit pastāvēšanas gados ir pierādījis, ka spēj saglabāt augstas kvalitātes mēbeļu ražotāja statusu.”

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: