Brīvdienās Reiņa trasē tiks atklāts Sportland junioru parks
Publicēts 21. decembrī, 2012.
Aktīvās atpūtas centrs “Reiņa trase” ziemas prieku cienītājiem jau šobrīd piedāvā plašas izklaides iespējas, ir pieejama pilnībā aprīkota galvenā trase, iesācēju trase, distanču slēpošanas trase, nesen tika atklāta bērnu slēpošanas skoliņa, kā arī brīvdienās tiks atklāts Sportland Junioru parks. 400 m garajā trasē ar dažādiem elementiem varēs atpūsties gan bērni, gan iesācēji.

 

 

“Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad “Reiņa trase” ir parūpējusies ne tikai par pieaugušo aktivitātēm, bet arī par mazajiem slēpotgribētājiem. Brīvdienās bērni un iesācēji ir aicināti uz Sportland junioru parku, kur būs iespēja baudīt ziemas priekus garajā trasē ar dažādiem aizraujošiem elementiem. Šobrīd dienas gaišajā laikā visiem slēpošanas entuziastiem bez maksas tiek piedāvātas arī distanču slēpošanas iespējas,” norāda “Reiņa trases” pārstāvis Austris Brutāns.

Runājot par Ziemassvētkiem, Autris Brutāns norāda, ka ikviens ir aicināts izbaudīt šos svētkus uz kalna, jo katru gadu šāda svētku svinēšana kļūst aizvien populārāka. Ziemassvētku brīvdienās “Reiņa trase” būs atvērta no plkst. 10.00 – 22.00., bet 24.decembrī plkst. 10.00 – 18.00. Trases šobrīd ir pilnībā gatavas uzņemt aktīvos slēpotgribētājus un drīzumā plānojas atvērt arī lielo kameršļūkšanas trasi, kas ir lieliska izklaide ikvienam – gan lieliem, gan maziem.

Šajā sezonā Reiņa trasē ir paredzēts rīkot arī dažādus pasākumus, tostarp arī bērnu sacensības "Mazais Reinis", kuras ir kļuvušas ļoti populāras un apmeklētas mazo slēpotāju vidū. Kā arī būs "Sportland Junioru mači", kuri paredzēti arī lielākiem slēpotajiem un notiek 400 m garajā Junioru parkā. Janvārī paredzēta arī Vispasaules Sniega diena, kas domāta ziemas ieskandināšanai un ziemas sporta veidu popularizēšanai.

Visa jaunākā un aktuālākā informācija par gaidāmiem pasākumiem “Reiņa trasē” būs aplūkojama mājas lapā, tostarp arī aktuālākā informācija par Ziemassvētku un Vecgada vakara svinēšanu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: