Birojs „Latvijas produkts” ar vērienīgu kampaņu „Savējie!” mēneša garumā atzīmēs valsts proklamēšanas gadadienu
Publicēts 4. oktobrī, 2013.
Birojs “Latvijas Produkts” mēneša garumā no 1.-30.novembrim ar vērienīgu kampaņu atzīmēs Latvijas proklamēšanas gadadienu. Uzņēmumi aicināti iesaistīties apjomīgās mārketinga aktivitātēs, kas veidotas ar mērķi izcelt un popularizēt vietējās preces un pakalpojumus, to kvalitāti un pieejamību.

Informatīvās kampaņas “Savējie!” ietvaros plānots realizēt dažādas mārketinga un sabiedrisko attiecību, komunikācijas veicināšanas aktivitātes ar mērķi piesaistīt gan sabiedrības, gan mediju, gan arī noteiktu mērķa grupu uzmanību Latvijas produktiem, vietējiem ražotājiem, to produkcijas kvalitātei.Aktivitāšu laikā uzņēmumiem iespējams iesaistīties, par sevi pastāstot, parādot, kā arī piedāvājot savu produktu degustācijām un ne tikai. Kampaņas norises laikā aktivitātes iespējams paplašināt, pielāgojoties katra uzņēmuma vēlmēm, specifikai un iespējām.

Piedaloties biroja „Latvijas produkts” informatīvajā akcijā „Savējie!” uzņēmumi ne tikai gūs sajūtu, ka viņi ir liela un nozīmīga šīs valsts daļa, bet arī spēs izcelt savu vārdu starp citiem savas nozares uzņēmumiem.

„Rudens ir kārtējais pārmaiņu laiks, kad vēl pēdējos augļus un dārzeņus varam ņemt no piemājas dārziņa vai tirgū, kad tirdzniecībā parādās pašadīti cimdi un cepures, kad ģimenes dodas kopīgos braucienos uz kādu skaistu Latvijas vietu, lai atpūstos no pelēcīgās lielpilsētas un laiks, kad mūsu valsts svin svētkus. Šis ir laiks, kad iedzīvotājiem ir jāatgādina par to, ka viss labais ir pieejams tepat- mūsu plašumos, pie mūsu pašmāju ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem. Ar šīs kampaņas palīdzību gribam likt noticēt un mīlēt mūsu valsti vēl spēcīgāk,” stāsta biroja „Latvijas produkts” pārstāve Ieva Rozenberga.

Lai pieteiktos vietējo uzņēmumu informatīvajā kampaņā, interesenti tiek aicināti sūtīt pieteikumu brīvā formā uz e-pastu info@latvijasprodukts.lv vai neskaidrību gadījumā sazināties ar biroju “Latvijas Produkts” pa telefonu +371 26831571

Informāciju par kampaņu sniedza birojs "Latvijas produkts", Tālr. +371 26831571 / info@latvijasprodukts.lvwww.savejie.lv

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: