Berga Bazāra tirdziņā piedalīsies vēl vairāk vietējie ražotāji
Publicēts 9. novembrī, 2011.
Sestdien, 12. novembrī, Berga Bazāra tirdziņā piedalīsies, un savu produkciju nogaršot un iegādāties piedāvās arī vairāki “Latvijas Produkts” informatīvās kampaņas dalībnieki.

Akcijas “Latvijas Produkts”, kas sākusies 1. novembrī, ietvaros, daži no dalībniekiem piedalīsies arī Berga Bazāra tirdziņā. Kā jau iepriekš informēts – kampaņas ietvaros notiek dažādas aktivitātes Latvijas vietējo produktu iepazīšanai, popularizēšanai un izcelšanai, tādējādi atbalstot vietējos ražotājus un pakalpojumu sniedzējus, kā arī Latvijas ekonomiku kopumā. Ar ražotājiem iespējams iepazīties nesen atvērtajā digitālajā albumā: www.latvijas-produkts.lv, kā arī sekojot līdzi aktivitātēm sociālajos tīklos.

Tradicionāli Berga Bazāra tirdziņā divas reizes mēnesī pulcējas vietējie amatnieki, zemnieki un viņu produktu cienītāji. Te iespējams iegādāties ne tikai pienu, dažādus sierus un sviestus, svaigu un kūpinātu gaļu, garšvielas, pašceptu maizi un konditorejas izstrādājumus, bet arī oriģinālas skaistumlietas un dabīgu, mājās gatavotu kosmētiku. Zemnieku un amatnieku tirgošanās notiek katra mēneša otrajā un ceturtajā sestdienā no plkst. 10.00 līdz 15.00.

Pateicoties kopīgiem mērķiem birojs “Latvijas Produkts” un biedrība Berga Bazārs radis iespēju sadarboties, jo abus vieno vēlme veicināt kvalitatīvu un svaigu, Latvijā ražotu produktu iegādi un atpazīstamības veicināšanu. “Latvijas Produkts” pārstāve Ieva Rozenberga norāda: “Kampaņas pirmās dienas noris ļoti veiksmīgi. Gan birojs, gan dalībnieki ir saņēmuši labas atsauksmes par tās organizēšanu un iespēju intensīvi sekot līdzi Latvijas ražotāju aktivitātēm. Lielākā atsaucība ir tieši no iedzīvotāju puses, kuri labprāt komunicē ar mums un vēlas uzzināt ko vairāk. Tāpēc birojs un “Latvijas Produkts” dalībnieki ar prieku uztver iespēju iepazīstināt ar savu produlciju arī Berga Bazāra tirdziņa apmeklētājus.”

“Tirdziņš ir zaļās domāšanas un veselīga dzīvesveida apvienojums ar individualizētu pieeju, un katrs pastāvīgais klients neapšaubāmi iesaistās vietējā ražotāja atbalstīšanā. Šāda veida iepirkšanās ir inteliģences izpausme - zināt un prast novērtēt vietējā produkta vērtību, kvalitāti un sezonalitāti starp milzīgā produkcijas piedāvajuma lielveikalos, "centrāltirgos" u.c. bodēs, tāpat rūpes par savu un bērnu veselību. Sen izzudis mīts arī par cenu dārdzību. Mūsu tirgus pastāvīgie klienti pārliecinājušies, ka zemnieku cenas ir adekvātas ieguldītajam darbam un līdzinās vietējiem ražotajiem,” skaidro Berga Bazāra biedrības direktore Kristiāna Skābarde. Par sadarbību ar biroju “Latvijas Produkts” Kristiāna saka: “Mūsu sadarbības pamatā ir izglītot plašāku sabiedrību par vietējā ražotāja, zemnieka produktu, veicinot atgriezeniesko saiti starp pircēju un ražotāju. Ražotājam, esot klātienē un uzklausot klienta vēlmes, veidojas informācijas apmaiņa par vēlamā produkta vietu tirgū. Uzskatu, ka ar degustācijām var panākt labu pārdošanas rezultātu. Pirms prece tiek pirkta, tā ir jāiepazīst!”

No “Latvijas Produkts” informatīvās kampaņas dalībniekiem tirdziņā būs iespējams iegādāties SIA “Rāmkalni” veselīgos žāvētos augļus, SIA “Daba Laba” no 100% dabīgiem materiāliem - mežacūkas sariem un koka izgatavotas WildGood matu ķemmes un Z/S “Dimanti” pašu gatavotos, svaigos sierus un sviestus ar netradicionālām garšām. Kā arī būs unikāla iespēja iepazīties ar pavisam jaunu produktu - SIA “RicBerry”, līdz šim ar Latvijā nepieejamu tehnoloģiju ražotām un pievilcīgā dizainā iepakotām sulīgām sukādēm.

Informatīvo atbalstu akcijas laikā nodrošina Draugiem.lv, Kurzemes Radio, Dienas Bizness, Bizness.lv, Ekonomika.lv, HoReCa.lv, Meži.lv u.c.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: